Politie Gelderland-Zuid


+ KorpsstafDatum 14 maart 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht
District Stad NijmegenAanhouding

Donderdagmiddag is een 28-jarige Nijmeegse bromfietser aangehouden. Tijdens een passantenonderzoek aan de Busserweg werd de man staande gehouden voor het rijden zonder helm. Bij controle bleek de bromfiets te zijn gestolen. Hierop is de man aangehouden.


Aanhouding

Donderdagmiddag is een 31-jarige man, woonplaats onbekend, op de Nieuwe Ubbergseweg aangehouden op het in het bezit zijn van harddrugs. De man hield zich verdacht op in de bosjes.


Rijden onder invloed

Donderdagmiddag is een 37-jarige Heumense automobilist op de Willemsweg aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij een blaastest bleek dit 405 ugl te zijn waar 220 ugl toegestaan is. De man bleek tevens in het bezit te zijn van twee steekwapens. Hij werd overgebracht naar het bureau.


Diefstal auto

Donderdag overdag is er aan de Erasmuslaan een witte Volkswagen Polo, kenteken PK-44-DH, gestolen. Een 58-jarige man uit Milsbeek deed hiervan aangifte.
Een 39-jarige vrouw uit Boekel deed aangifte van diefstal van een auto. Het betreft een grijze Volkswagen Golf, kenteken KJ-73-XJ, welke donderdag overdag geparkeerd stond aan de Van Rosenburgweg.
Donderdagavond is er aan de Wilhelminasingel een grijze Volkswagen Passat, kenteken 86-FT-HL, gestolen. Een 51-jarige man uit Doornenburg deed hiervan aangifte.District TweestromenlandDiefstal uit woning - Beneden-Leeuwen

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een pand aan de Brouwerstraat. Men heeft zich de toegang tot het pand verschaft door het forceren van een raam. Een 48-jarige man uit Puiflijk deed hiervan aangifte. Er is computerapparatuur gestolen.District De WaardenDiefstal uit woning - Bruchem

Donderdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Dorpsstraat. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft via een niet afgesloten deur. De 19-jarige aangeefster mist een geldbedrag.


Vernieling met aanhouding - Tiel

Donderdagavond is een 13-jarige jongen uit Tiel, nadat hij schade aan een auto had toegebracht, aangehouden op de Santwijckse Poort. Een 21-jarige vrouw uit Tiel deed hiervan aangifte.


Aanhouding - Alem

Donderdagmiddag is aan de Veerweg een 22-jarige man, woonplaats onbekend, aangehouden vanwege het venten zonder vergunning. De man is heengezonden met een boete.


Verkeersongeval - Kesteren

Vrijdagochtend is een 13-jarig meisje uit Ochten van de bagagedrager van de fiets van haar vriendin afgevallen. Hierbij liep zij schaafwonden, een hoofdwond en verwondingen aan rug en pols op. De 13-jarige is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Tiel.
Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --

Deel: ' Politieberichten Gelderland-Zuid 14-03-2003 '
Lees ook