Politie Gelderland-ZuidMr. Van Coothlaan 45,
Postbus 11, 6600 AA Wijchen
Telefoonnummer (024) 648 77 42
Faxnummer (024) 648 77 89


Datum Woensdag 19 maartDISTRICT STAD NIJMEGENWoninginbraken

In een woning aan de Spinetstraat is gisteren ingebroken. Door een deur te forceren zijn de dieven de woning binnengekomen. Uit de woning zijn onder meer sieraden gestolen. Aangifte deed de 25-jarige bewoonster.


Diefstal auto's

Vanaf het Keizer Karelplein is gisteren een blauwe Peugeot met het kenteken RP-31-SR gestolen. Aangifte deed een 19-jarige inwoner van Nijmegen.
DISTRICT TWEESTROMENLAND

Wijchen- man bekent serie diefstallen

Vorige week maandag, 10 maart, hield de politie op de St. Walrickweg te Overasselt een 26-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, man aan. De man reed in een gestolen auto. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier bekende de man verschillende auto's en fietsen te hebben gestolen. Ook bekende hij woninginbraken en diefstallen uit schuren. Daarnaast had de man nog enkele boetes openstaan. De man is in middels in bewaring gesteld.


Deest- hennepkwekerij opgerold

Gisteren heeft de politie in een woning aan de Vriezeweg een hennepkwekerij opgerold. Bij de politie kwam informatie binnen dat in de woning een hennepkwekerij zou zijn. De politie startte een onderzoek dat leidde tot de inval in de woning gisterochtend. In de woning werden 533 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en vernietigd evenals diverse apparatuur, waaronder groeilampen. De 32-jarige bewoner en de 33-jarige bewoonster zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.DISTRICT DE WAARDENCulemborg- vrouwen aangehouden voor beroving

Gisteren zijn twee vrouwen uit Nieuwegein, 22 en 15 jaar oud, aangehouden. Zij worden ervan verdacht op de Markt een 54-jarige inwoonster van Culemborg van haar portemonnee te hebben beroofd. De Culemborgse sprak twee agenten aan over het feit dat haar portemonnee geroofd was. Zij gaf een signalement op waarna de agenten de twee vrouwen aanhielden. De twee vrouwen zijn overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.


Waardenburg- bedrijfsinbraak

Gisteren is in een bedrijf aan de Achterweg ingebroken. Door een ruit te vernielen zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit het pand is communicatieapparatuur gestolen. Aangifte deed een 50-jarige medewerker van het bedrijf.


Tiel- woninginbraak

In een schuur aan de Jacob Ruisdaelstraat is gisteren ingebroken. Uit de schuur is onder andere een fiets gestolen. Aangifte deed de 49-jarige bewoonster.


---- --

Deel: ' Politieberichten Gelderland-Zuid 19-03-2003 '
Lees ook