Politie Gelderland-Zuid


+ KorpsstafDatum 28 maart 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht
District Stad NijmegenDiefstal auto

Donderdagmiddag is er aan de Bijleveldsingel een auto gestolen. Het betreft een rode Ford Escort, kenteken ZV-20-SP. Een 30-jarige Nijmeegse vrouw deed aangifte.


Inbraak in woning

Donderdag is er ingebroken in een woning aan de Bijleveldsingel. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft door het forceren van een deur. Er werden sieraden en communicatieapparatuur gestolen. Een 58-jarige vrouw uit Nijmegen deed aangifte.


Aanhouding

Donderdagnacht is een 22-jarige man uit Hilversum na een woordenwisseling met een tweetal portiers van een horecagelegenheid aan de Molenstraat door de politie staande gehouden. De man weigerde mee te werken aan het verzoek van de politie om zich te verwijderen. Hij zwaaide met een terrasstoel waarmee een politieagent in het gezicht werd geraakt. Bij aanhouding verzette de man zich. Hierop is de man, met behulp van het inzetten van peperspray, aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau. Er is een proces verbaal tegen hem opgemaakt.


Aanrijding met letsel

Donderdagmiddag is een 72-jarige Groesbeekse automobilist, op de Weg Door Jonkerbos, in aanrijding gekomen met een 61-jarige bromfietser uit Nijmegen. De 72-jarige had de 61-jarige geen voorrang verleend. De 61-jarige is met heupletsel overgebracht naar het CWZ Ziekenhuis.District TweestromenlandWijchen - Diefstal uit woning

Donderdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Oosterweg. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft door het forceren van een raam. Er werden sieraden, geld en communicatieapparatuur gestolen. Een 55-jarige man uit Wijchen deed aangifte.


Wijchen - Diefstal

Donderdagmiddag is een 45-jarige Wijchense vrouw op de Tunnelweg bestolen van haar handtas. De vrouw had de handtas in een mand aan haar fiets gelegd. Twee mannen op een bromfiets reden haar voorbij en ontvreemden de handtas. De 45-jarige deed aangifte.


District De WaardenHedel - Diefstal uit woning

Donderdagochtend is er ingebroken in een woning aan de President Kennedystraat. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft door het verbreken van een deur. De 79-jarige aangeefster mist een geldbedrag.

Tiel - Aanhouding
Donderdagavond zijn twee 14-jarige Tielse jongens aangehouden voor mishandeling van een 18-jarige man uit Buren. De 14-jarige jongens zouden de 18-jarige aan de Inundatiedijk-Zuid meerdere malen met een houten knuppel hebben geslagen. De 18-jarige is met hoofdletsel overgebracht naar het Rivierenland ziekenhuis voor verder onderzoek. Tegen de 14-jarige jongens is een proces verbaal opgemaakt.


Hurwenen - Lichaam aangetroffen

Vrijdagochtend is er in de Waal ter hoogte van Hurwenen een lijk aangetroffen. Vooralsnog is de identiteit nog onbekend. De politie stelt nader onderzoek in naar de identiteit van de tot nu toe onbekende vrouw en naar de oorzaak van het overlijden.Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --


Deel: ' Politieberichten Gelderland-Zuid 28-03-2003 '
Lees ook