Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond/Eindhoven 08/22/99

Persbericht van 22 augustus 1999/

Eindhoven: Vrouw dood aangetroffen
Vrijdagavond omstreeks 23.50 uur, is in een woning aan de Johannes Buijslaan, het lichaam van een 38-jarige vrouw aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste aard en omstandigheden van het overlijden.

Eindhoven: Aanhouding na diefstal
Zaterdagmiddag om 17.30 uur, is op de Oirschotsedijk een 16-jarige jongeman zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal van schoenen uit een winkel in het centrum van Eindhoven. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding na vernieling
Een 51-jarige Helmonder is zondagmorgen om 00.10 uur, aangehouden op de A67. De man had kort ervoor bij een benzinepomp aan de Insulindelaan, met een ijzeren staaf, een paar deuken in de auto van een pompbediende geslagen. De verdachte is voor verhoor ingesloten op het bureau.

Eindhoven: Aanhouding i.v.m. wapenbezit
Op zondagmorgen om 01.35 uur, zijn op de Parklaan een 23-jarige inwoner van Waalwijk en een 19-jarige Veldhovense, aangehouden. Bij controle bleek dat er in de auto van beide verdachten een kapmes lag. Zij zijn onder hevig verzet aangehouden en ingesloten op het bureau. In de auto is na onderzoek ook nog een handbijl en een mes aangetroffen. Alle wapens zijn inbeslaggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na bedreiging
Een 27-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen om 01.35 uur, op de Smalle Haven, aangehouden. De man had een politieman te paard beledigd en bedreigd met een mes.
De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Een 28-jarige inwoonster van Best die zich met de aanhouding bemoeide is eveneens aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het mes is inbeslaggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na belediging
Een 33-jarige inwoner van Beuningen is zondagmorgen om 02.20 uur, op het Stratumseind aangehouden. De verdachte bemoeide zich met een aanhouding en werd gesommeerd zich te verwijderen. Hierna richtte hij zijn woede op de politiemensen onder het roepen van onwelvoeglijke taal. Kort daarop is de man onder hevig verzet aangehouden en overgebracht naar het bureau alwaar hij is ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding autodieven
Twee Eindhovenaren in de leeftijd van 20 en 24 jaar en een 33-jarige man zonder woon of verblijfplaats, zijn zondagmorgen om 06.10 uur, aangehouden op de Wattstraat. De drie mannen reden in een gestolen auto. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau en voor verhoor ingesloten. De auto is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Deel: ' Politieberichten Helmond en Eindhoven '
Lees ook