Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459595
Fax 071-5459326
Afkomstig van: E. Straathof
Datum: 3 augustus 2001

Fietster breekt knie Voorhout (D1) Een 62-jarige Voorhoutse fietster heeft vrijdagmiddag rond het middaguur haar knie gebroken. Ze fietste over het fietspaadje van Kerkzicht en wilde de Jacoba van Beierenweg oversteken, in de richting van de Gaasbak. Hierbij schrok ze kennelijk van een 54-jarige automobilist uit Voorhout. Deze reed stapvoets in de richting van de Herenstraat en remde op tijd. De vrouw kwam ten val en werd met een gebroken rechterknie naar het LUMC te Leiden overgebracht.

Controle kamperen op het strand Noordwijk (D1)
De politie van Noordwijk heeft het Noordwijkse strand gecontroleerd op kamperende mensen. Hierbij werden twee personen die juist bezig waren hun tenten op te zetten, naar een camping verwezen.

Parkeertoezicht Langevelderslag Noordwijk (D1)
Bij parkeertoezicht op de Langevelderslag op de zogenoemde parkeerlus zijn drie processen-verbaal uitgeschreven wegens het parkeren op plekken voor laden en lossen.

Parkeercontroles Oegstgeest (D2) Bij parkeercontroles aan o.a. de Lange Voort, het Langevoortplein, de Floralaan en de Irislaan zijn 7 processen-verbaal uitgedeeld. In zes gevallen werd de parkeerschijf niet gebruikt.

Diefstal uit auto's Noorden (D5) Bij meerdere auto's zijn in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 augustus raampjes vernield waarna spullen uit de auto zijn weggenomen. De auto's stonden o.a. geparkeerd in de Rozenstraat, Anjerstraat, Chrysantenstraat en Gerberastraat. Tot nu toe heeft de politie tien aangiftes binnengekregen van mensen die 's ochtends bemerkten dat men in hun auto had ingebroken of een poging daartoe had gedaan. Mogelijk komen er nog meer aangiftes bij.

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 1996 '
Lees ook