Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459801
Fax 071-5459326
Afkomstig van: E. Straathof
Datum: 23 augustus 2001

Onder invloed Noordwijk (D1) Een 23-jarige Amsterdammer is donderdagnacht 23 augustus rond 02.50 uur op de Gladiolusstraat aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had een ademalcoholgehalte van 465 ug/l. De limiet is 220 ug/l. De Amsterdammer kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Een tweede 23-jarige Amsterdammer werd aangehouden op de Beeklaan. Agenten hadden de Auto van de Amsterdammer al een tijd stil zien staan op de Grent. Toen de auto begon te rijden, besloten de agenten even poolshoogte te nemen. De man had een ademalcoholgehalte van 440 ug/l. Hem viel hetzelfde ten deel als zijn plaatsgenoot.

Meisje valt van balkon Alphen a/d Rijn (D5) Woensdagmiddag 22 augustus is een 3-jarig meisje uit Alphen a/d Rijn van een balkon op de vierde verdieping aan de Leeuwerikstraat naar beneden gevallen. Het meisje is met een gebroken been en hersenschudding overgebracht naar het LUMC. De politie onderzoekt vandaag de toedracht van het ongeval.

Man betrapt inbreker Alphen a/d Rijn (D5) Woensdagavond 22 augustus heeft een bewoner van een woning in het Ericapark een inbreker in zijn woning betrapt. De inbreker is vermoedelijk via de openstaande garage de woning binnengelopen. De bewoner zag de man in zijn woonkamer staan. Hij heeft hem vastgepakt en geprobeerd de politie te bellen. Daarop ontstond een korte worsteling waarna de inbreker wist te ontkomen. De politie heeft de omgeving nog afgezocht maar de man niet meer aangetroffen. De bewoner heeft aangifte gedaan van inbraak.

Inbreker betrapt Reeuwijk (D7) Een 77-jarige Reeuwijker trof woensdag 22 augustus rond 15.30 uur vóór zijn recreatiewoning aan de Ree twee hem onbekende fietsen aan en in de woning een onbekende man. Deze verklaarde dat de deur van de woning openstond en hij even poolshoogte was gaan nemen. De Reeuwijker zei hem de woning onmiddellijk te verlaten. Hierop vertrok de onbekende op een van de fietsen. Even later kwam hij terug en nam ook de tweede fiets mee. De Reeuwijker heeft aangifte gedaan. Uit de woning wordt niets gemist.

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 2388 '
Lees ook