Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 12 september 2001

Getuigen gezocht van aanrijding Alphen aan den Rijn/ Zwammerdam (D5)

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op zaterdag 8 september omstreeks 16.25 uur op de Steekterweg waarbij de bestuurder van een terreinwagen is doorgereden. Een 45-jarige automobilist reed over de Steekterweg vanuit de richting Alphen aan den Rijn in de richting van Zwammerdam. Volgens de bestuurder reed al direct na de invoegstrook bij de hefbrug een donkerkleurige terreinwagen kort op zijn voertuig. Dit duurde nog enkele minuten waarna de bestuurder van de terreinwagen inhaalde. Hierbij reed hij over het verdrijvingsvlak. Bij het terugvoegen naar rechts raakte de achterzijde van de terreinwagen de voorzijde van het voertuig van de Bilthovenaar. De bestuurder van de terreinwagen is doorgereden in de richting van Zwammerdam. De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Alphen aan den Rijn, telefoonnummer 0900 8844.

Bromfietscontrole Moordrecht (D6)

Bij een bromfietscontrole op de Kerklaan op dinsdag 11 september 's middags heeft de politie vijf processen verbaal opgemaakt. Hierbij ging het om een onterechte oranjeplaat, het niet goed dragen van de helm en drie voor de constructiesnelheid. De boete bedraagt respectievelijk f 120,--, f 90,-- en f 60,-- (tot 10 km/h).

Politie en gemeente op markt Klein Amerika Gouda (D7)

Donderdag 27 en zaterdag 29 september zijn politie en gemeente samen vertegenwoordigd op de Klein Amerika markt. De politie biedt vooral preventieve tips tegen woning- en autoinbraak. Via foldermateriaal en een gesprek met de politie krijgt u informatie over hoe u uw woning kunt beveiligen en over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook krijgt u tips aan de hand gedaan over het voorkomen van een inbraak in uw auto. De gemeente kan u alles vertellen over de functie van stadstoezichthouders. Als u enthousiast bent om ook als toezichthouder uw steentje bij te dragen, kunt u zich direct bij de gemeente melden. Op donderdag staan we u graag tussen 08.00 en 13.00 uur te woord. Op zaterdag staan we van 08.00 tot 17.00 uur voor u klaar met allerhande informatie.

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 2481 '
Lees ook