Postbus 4240 Politie Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon (071) 5459800
Fax (071) 5459326
Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 5 september 2001

Onder invloed rijden Noordwijkerhout (D1) De politie hield op woensdag 5 september rond 01.35 uur op de Maandagsewetering een 51-jarige automobilist uit Noordwijkerhout aan. De man had te diep in het glaasje gekeken. Een ademanalyse aan het bureau kwam uit op 765 ug/l.. In het verkeer is 220 ug/l. de limiet.

Inbraak in woning Warmond (D2) Op dinsdag 4 september werd tussen middernacht en de vroege morgen ingebroken in een woning aan de Poelweg. Een raam werd opengebroken. Uit de woning worden een videocamera en een fototoestel vermist. Ook wordt er uit het tuinhuisje of de garage een herenfiets vermist.

Valse aangifte van beroving Alphen aan den Rijn (D5) Een 25-jarige Alphense vrouw heeft op woensdag 27 juni jl. valse aangifte gedaan van beroving. De vrouw zou op die dag omstreeks 09.35 uur op het Dijkslootpad beroofd zijn van haar portemonnee en mobiele telefoon. Volgens de vrouw die in een rolstoel zit werd zij nabij de tunnel bij winkelcentrum de Herenhof, ter hoogte van de Eisenhouwerlaan, bedreigd met een steekvoorwerp door een nog onbekende man. Uit onderzoek door de politie is gebleken dat het hier om een valse aangifte gaat. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval Nieuwkoop (D5)
Iets na 17:00 uur botsten dinsdag 4 september op de N231 tussen Nieuwveen en Nieuwkoop twee auto's op elkaar. Een 43-jarige vrouw uit Nieuwkoop reed uit de richting van Nieuwveen. Toen zij bij de verkeerslichten bij de kruising met de Nieuwveenseweg kwam, gingen de lichten op oranje. De vrouw remde af. Maar de auto, bestuurd door een 29-jarige man uit Zoetermeer, kon niet op tijd tot stilstand komen. Er volgde een aanrijding. De Nieuwkoopse is voor controle door de ambulance naar het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp overgebracht.

Verkeersongeval Zwammerdam (D5)
Op de Boskoopseweg is dinsdag 4 september een 29-jarige motorrijder uit Den Haag onderuit gegaan. De man reed omstreeks 17:30 uur komend uit de richting van de Oostkanaalweg over de Boskoopseweg. Waar de twee rijstroken weer versmallen tot één rijstrook, wilde de motorrijder tussen twee auto's invoegen. De man kwam op het verdrijvingsvlak en toen hij daar remde, gleed hij onderuit op het natte wegdek. De man raakte geen auto's maar kwam tegen een hek dat naast de weg stond. Met onbekend letsel is hij naar het Groene Hart ziekenhuis in Gouda vervoerd.

Onder invloed tegen vangrail Reeuwijk (D7) Een 30-jarige chauffeur uit Voorhout wist op woensdag 5 september rond 04.00 uur zijn trekker met oplegger op de A12 niet meer in een rechte baan te houden. Hij raakte van de Rijksweg en reed ongeveer 200 meter vangrail compleet uit de grond. Volgens de Voorhouter viel hij in slaap. De politie constateerde alcoholgebruik bij de man. Aan het bureau kwam een ademanalyse uit op 540 ug/l. In het verkeer is 220 ug/l. de limiet. Tegen de Voorhouter is proces-verbaal opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 3275 '
Lees ook