Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459801
Fax 0715459326
Afkomstig van: Frank Vergeer
Datum: 31 maart 2000

Inbraak op klaarlichte dag Oegstgeest
Op donderdag 30 maart werd op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Laan van Arenstein. De inbrekers kwamen binnen na het forceren van een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning worden onder andere C.D.’s, een laptop, een videorecorder en een fotocamera vermist.
Verkeersongeval Leiden
Een 80-jarige man uit Leiden is gisteren, 30 maart, om kwart over elf ’s ochtends, met zijn snorfiets gevallen toen hij op de Lammerschansweg tegen een paaltje botste. De man liep hierbij heup- en schouderletsel op, maar kon ter plaatse geholpen worden door het ambulancepersoneel.
Rijden onder invloed Leiden
Op vrijdag 31 maart, omstreeks één uur ’s nachts, zagen twee agenten een personenauto lichtelijk over de Haagweg slingeren. Op de Witte Singel gaven ze de bestuurder een stopteken. Het bleek dat de 57-jarige bestuurder uit Leiden te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanalyse 455 Ug/l uit. De bestuurder heeft een rijverbod gekregen van vier uur.
Aanhouding Alphen a/d Rijn
Politie Hollands Midden heeft gistermiddag, 30 maart, een 39-jarige man uit Alphen a/d Rijn aangehouden en in verzekering gesteld. De man wordt verdacht van poging doodslag c.q zware mishandeling van zijn ex-vriendin. Het feit speelde zich in de woning aan de Afrikalaan af. De man had zijn 43-jarige ex-vrouw o.a. gestoken met een mes in de bilstreek en geslagen met een kinderstoel. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. Zij verkeert niet in levensgevaar. De politie stelt een onderzoek in.
Keukenbrand nog net op tijd ontdekt Zevenhuizen
Op donderdag 30 maart rond 13.45 uur werd in een woning aan de Goudsbloemstraat een beginnende keukenbrand ontdekt door een opzichter van een woningbouwvereniging die in een naastgelegen woning aan het werk was. De man zag rook en vuur in het pand en alarmeerde de brandweer. Deze kon de beginnende brand snel in de kiem smoren. De keuken liep wel zware brand, rook en waterschade op. Het huis liep verder de nodige rookschade op. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.
Perronopzichter bedreigd Gouda
Gisteravond, omstreeks 24.00 uur kreeg de politie een melding vanuit het Goudse station dat daar een vrouw was aangehouden ter zake belediging en mishandeling van een perronopzichter. De politie kwam ter plaatse en nam de vrouw, een 45-jarige Goudse en een bekende van de politie, over van de perronopzichter. De perronopzichter deed aangifte van mishandeling en belediging van de vrouw. De vrouw had hem geslagen en geschopt, omdat zij het station niet wilde verlaten. Zij had zich beledigend uitgelaten tegenover reizigers, waarna de perronchef haar diverse malen gesommeerd had het station te verlaten. De vrouw bleek onder invloed van alcohol en is na onderzoek door een arts- ingesloten.
Brandende boterkoek Krimpen aan de Lek
Wilde een 32-jarige bewoonster van een woning aan de Joost van de Vondelstraat in Krimpen even lekker boterkoek maken. Veel lekkerder dan vanuit de winkel, verklaarde zij. Toen zij de oven aanstak, vatte deze ineens vlam. De buurvrouw kwam aangesneld met een poederblusser en bluste de beginnende ovenbrand. Ook de brandweer kwam nog ter plaatse, ook gewapend met een poederblusser. De brand was snel uit en de gehele woonkamer was wit. Oorzaak van de brand: een ovenhandschoen die in plaats van de boterkoek nog in de oven lag. De politie heeft de vrouw geadviseerd voortaan toch maar de boterkoek te kopen in een winkel. Is veel goedkoper….
Noot: u weet waar u ons kunt vinden voor meer info……

Attachment Converted: "c:\eudora\attach\3103001.doc"

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 4011 '
Lees ook