Hollands Midden
Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071-5414881
Afkomstig van: Wendy van Nassau
Datum: 5 januari 2000
·
Brand in keuken Noordwijk
Op dinsdag 4 januari werd de politie omstreeks 17.00 uur naar een brand geroepen aan de Garenhof in Noordwijk. De brand die door kortsluiting in het snoer van de vaatwasmachine was ontstaan, was snel geblust.

Inbraak Lisse
Op dinsdag 4 januari is er ingebroken in een woning aan de Van Ostadestraat en de Betje Wolfstraat in Lisse. Door een raam te forceren werd toegang tot de woning verkregen. Hierbij werden sieraden en foto-apparatuur ontvreemd.

Verkeersongeval Voorschoten
Op dinsdag 4 januari rond 16.00 uur is een 52-jarige vrouw uit Voorschoten aangereden door een 53-jarige bestuurder van een bestelauto, eveneens uit Voorschoten. De vrouw liep over het Treubplein toen de automobilist zijn auto (die stilstond) achteruit reed. De man heeft hierbij de vrouw niet gezien. De vrouw is overgebracht naar het Antoniushove ziekenhuis in Leidschendam vanwege letsel aan haar heup.

Meisje valt van paard Voorschoten
Op de Leidseweg is dinsdag 4 januari om 15.15 uur, een 15-jarig meisje van haar paard geworpen. Haar paard ging mee rennen met andere paarden die in het weiland stonden. Het meisje hield haar paard niet meer en viel. Zij is overgebracht naar het Diaconesseziekenhuis.

Controle parkeerverordening Voorschoten
De politie heeft op 4 januari aan de Voorstraat, Schoolstraat en op het Treubplein 5 processen-verbaal uitgeschreven voor voertuigen die zonder parkeerschijf geparkeerd stonden.

Parkeercontrole Oegstgeest
Op dinsdag 4 januari heeft de politie op o.a. de Lange Voort, Floralaan, Terweeweg, Kempenaarstraat en Geversstraat gecontroleerd op parkeren. Hierbij werden 25 bekeuringen uitgedeeld voor parkeren zonder parkeerkaart, drie bekeuringen voor het parkeren buiten de vakken en een bekeuring voor het parkeren op een parkeerverbod.

Inbraak Oegstgeest/Sassenheim
In de nacht van maandag 3 januari op dinsdag 4 januari is er ingebroken in een woning aan de Hofdijck in Oegstgeest. Door een raam te forceren werd toegang tot de woning verkregen. Nog onduidelijk is wat er is weggenomen.

In een woning in de Willem Warnaarlaan in Sassenheim is dinsdag 4 januari ingebroken door de achterdeur te forceren. Hierbij werden onder andere sieraden weggenomen.

Aanrijding Gouda
Op dinsdag 4 januari vond omstreeks 11.30 uur een aanrijdng plaats op de Bleulandweg in Gouda. Een 43-jarige automobilist uit Zevenhuizen reed over de Bleulandweg in de richting van de Dreef. Voor hem reed een 29-jarige automobilist uit Gouda die links af wilde slaan en hiervoor stilstond met zijn auto. De 43-jarige man zag dit laat, probeerde te remmen maar reed tegen zijn voorganger aan. Een aanrijding was het gevolg. Hierbij liepen beide bestuurders nekklachten op. Zij zijn voor controle overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Man krijgt betonnen plaat op voet Nieuwkoop
Een 17-jarige Nieuwkoper kreeg dinsdagmorgen 4 januari tijdens werkzaamheden bij een kwekerij aan de Nieuwveenseweg een betonnen plaat op zijn voet. De jongeman raakte daarbij enkele stukjes teen kwijt. De ambulance nam de man en de stukjes teen mee naar het LUMC. Tijdens het takelen van de plaat raakte deze door nog onbekende oorzaak los. Het gevaarte van ongeveer 1250 kilogram belandde uiteindelijk op de voet van de Nieuwkoper.

Inbraken in woningen Nieuwerkerk a/d IJssel
Dindagavond 4 januari werd ingebroken in een woning aan de Sternendaal. Na het forceren van een raam namen de inbrekers een gsm, geld en een telefoon mee. Dezelfde avond werd er ook getracht in te breken in een woning aan het Lupineveld. Het breekwerk werd echter opgemerkt door een buurvrouw die daarop licht onstak. Vervolgens zag zij twee mannen weglopen.

Deel: ' Politieberichten Hollands Midden - 4039 '
Lees ook