Korps: Limburg-Noord, plaats: venlo 23-07-2001
Mediabericht 23 juli (14.00 uur)

Sevenum Mistlichten

SEVENUM De politie heeft zondagmiddag omstreeks 16.20 uur een 19-jarige automobilist uit Neer staande gehouden op de Rijksweg in Baexem. Hij reed zonder de verplichte autogordel te gebruiken en had zijn mistlichten aan terwijl de zon scheen. Voor beide vergrijpen kreeg de man een proces-verbaal. Dit kost hem 90 gulden voor de gordel en 120 gulden voor de mistlichten.

Lottum - Verkeersletsel

LOTTUM Een 33-jarige motorrijder uit Lottum heeft zondagavond bij een verkeersongeval beide benen gebroken. De man reed over de Hoofdstraat vanuit Broekhuizen in de richting Grubbenvorst. In een bocht naar rechts raakte hij op de linkerweghelft, waar hem een taxibusje tegemoet kwam. Om dit te ontwijken stuurde de motorrijder links van het busje en raakte hierdoor in een slip. Als gevolg hiervan belandde hij met zijn motor tegen een muurtje, dat over een afstand van vijf meter omver ging. De motorrijder liep diverse botbreuken, schaafwonden en kneuzingen op en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo.

Weert Snelheidsduivel

WEERT De politie van Weert heeft zondagavond een 23-jarige man bekeurd voor het rijden met hoge snelheid. Hij kreeg een boete van 500 gulden. Omstreeks 23.45 uur zagen de agenten een automobilist in het centrum van Stramproy die de patrouillewagen met hoge snelheid tegemoet kwam. De agenten keerden de wagen en achtervolgden de snelheidsovertreder, maar konden hem slechts benaderen. De agenten reden enige tijd met een snelheid van 140 km/u, maar konden desondanks niet op de automobilist inlopen. Bij de kruising van de Maaseikerweg met de Ringbaan Zuid moest de auto wachten voor het rode verkeerslicht. Hierbij konden de agenten de man een stopteken geven en werden beide inzittenden, een 23-jarige Pool en een evenoude Poolse vrouw (woonplaats onbekend), worden aangehouden. Beiden werden overgebracht naar het bureau en na overleg met justitie werd hen een proces-verbaal aangereikt met een boete van 500 gulden, die direkt werd voldaan.

Deel: ' Politieberichten Limburg-Noord boete voor mistlichten '
Lees ook