Politiebericht Venlo 6-08-2001
Mediaberichten 6 augustus (15.00 uur)

VENLO Verkeersgewonde
VENLO Een 46-jarige motorrijder uit Venlo raakte zondagavond gewond toen hij op de kruising Weselseweg / A67 geen voorrang kreeg van een 33-jarige automobiluist uit het Duitse Lippstadt. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen met diverse verwondingen.

BLERICK Dieven telefoons aangehouden
BLERICK De politie heeft zondagavond op de Groot Bollerweg twee mannen uit Tegelen (26 jaar) en Venlo (19) aangehouden nadat ze kort daarvoor bij een bedrijf negen telefoontoestellen hadden gestolen. Het tweetal werd door een politiepatrouille onder verdachte omstandigheden aangetroffen terwijl ze geen goede verklaring hadden voor hun aanwezigheid daar. Al snel bleek dat de twee verdachten zich schuldig hadden gemaakt aan diefstal. Hierop werden ze ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

ROERMOND Bedrijfsinbraken
ROERMOND Afgelopen nacht werd er ingebroken in een winkel aan de Faunasingel waarbij een nog onbekende hoeveelheid pakjes sigaretten is gestolen. De toegang werd verschaft door een raam te forceren. Op de Donderbergweg werd afgelopen nacht ingebroken in een tankstationwinkel waarbij eveneens een nog onbekende hoeveelheid tabakswaren is ontvreemd. Ook bij deze inbraak werd met geweld toegang tot het pand verschaft. De politie sluit niet uit dat er verband bestaat tussen beide inbraken en stelt een nader onderzoek in.

MAASBREE Schilderijen gestolen bij inbraak
MAASBREE Het afgelopen weekend werd er ingebroken in een woning aan de Tongerveldweg waarbij audioapparatuur, een kluis met nog onbekende inhoud en een drietal schilderijen zijn gestolen. De waarde van de buit bedraagt enkele tientallen duizenden guldens. De toegang werd verschaft door een rolluik te vernielen en een deur te forceren.

TEGELEN Poort van speeltuin gestolen
TEGELEN Uit de omheining van een speeltuin aan de Trappistenweg in Tegelen is tussen vrijdagmiddag en zondagmorgen een toegangspoort gestolen. De schade bedraagt circa 1500 gulden. Het betreft een poort in de omheining gelegen langs het fietspad dat de verbinding vormt tussen de wegen Egypte en Trappistenweg. Het hekwerk is eerst kapot geknipt en vervolgens hebben de verdachten de twee palen van de poort losgeschroefd van de fundering. Zowel de poort als de beide palen werden meegenomen. De poort heeft een afmeting van 1,50 x 2,00 meter. Volgens de politie moet er gebruik zijn gemaakt van een groot vervoermiddel gelet op deze afmetingen. De politie Tegelen stelt een onderzoek en vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien dat mogelijk iets te maken kan hebben met deze diefstal, te bellen met 0900 8844 (30 ct/min).

Deel: ' Politieberichten Limburg-Noord district Venlo '
Lees ook