Politiebericht Venlo 10-09-2001
Mediaberichten 10 september (14.45 uur)

MAASBRACHT Getuigenoproep

MAASBRACHT De politie van de basiseenheid Echt is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op donderdagmiddag 6 september rond 16.45 uur op de Maasbrug. Op die bewuste middag raakte een 76-jarige fietser uit het Belgische Kinrooi gewond naar aanleiding van een aanrijding van achteren door een nog onbekende bromfietser die daarop is doorgereden. De bromfietser kwam na ongeveer 20 meter eveneens ten val waarbij zijn bromfiets beschadigd raakte. Een toevallige voorbijgangster hielp de bromfietser met het oprapen van geld dat uit zijn zak was gevallen. De politie wil graag in contact komen met deze vrouw of andere getuigen die informatie kunnen verschaffen. Zij kunnen bellen met de politie van de basiseenheid Echt, telefoonnummer 0900 88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

VENLO Roodlichtcontroles

VENLO Tijdens een roodlichtcontrole op de Straelseweg, Gasthuiskampstraat en Craneveldstraat op maandagmorgen zijn in totaal 9 fietsers en 1 bromfietser bekeurd voor het negeren van het rode licht.

VENLO 301 StraatMaat bekeuringen

VENLO De politie van het district Venlo heeft de afgelopen week in totaal 301 bekeuringen opgemaakt in het kader van het project StraatMaat. In samenwerking met de gemeente Venlo werden 95 parkeerbonnen uitgeschreven. De overige overtredingen hebben te maken met het negeren van roodlicht (25), het rijden zonder helm (22), het rijden met een te hoge snelheid (20), een te hoog vermogen (17), geen deugdelijke verlichting (9), geen bromfietscertificaat (9), rijden in strijd met een geslotenverklaring (8), bromfietsen in voetgangersgebied (3) en fietsen in voetgangersgebied (1). Verder werden er 92 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen. Verdeeld over de basiseenheden zien de resultaten er als volgt uit: Basiseenheid Venlo-Centrum (75), Arcen, Velden, Venlo-Oost (63), Blerick (45), Tegelen (30), Helden (11), drugsoverlastteam (7), parkeerbeheer gemeente Venlo (70).

Deel: ' Politieberichten Limburg-Noord district Venlo '
Lees ook