Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-07-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 12.00 u) Woensdag, 18 juli 2001

District Kerkrade

Kerkrade; winkeldiefstal
De politie heeft afgelopen dinsdag een 65-jarige vrouw uit Kerkrade bekeurd met een boete van fl. 250,-. Personeel van een winkel aan de Niersprinkstraat in Kerkrade betrapte de vrouw dinsdagmorgen bij diefstal van pleisters en een doosje met reinigingstabletten voor een kunstgebit ter waarde van totaal zon twaalf gulden.

Kerkrade; bekeurd
De politie heeft afgelopen dinsdagavond op de St. Pieterstraat, de Pannesheiderstraat en op de Voorterstraat in Kerkrade totaal 15 voertuigbestuurders bekeurd terzake overschrijding van de terplaatse maximaal toegestane snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km p/u.

Landgraaf; zakkenrollerij
Een 39-jarige man uit Landgraaf heeft bij de politie aangifte gedaan van zakkenrollerij. Die ontdekte in het winkelcentrum/Rossinipassage in Landgraaf dat onbekenden zijn beurs uit de broekzak hadden gestolen. Daarin bevonden zich papieren en een geldbedrag van ongeveer vijftien gulden.

Landgraaf; duur etentje
De politie heeft afgelopen dinsdagavond op de Bartokring in Landgraaf twee jongemannen (17/18) uit respectievelijk Eygelshoven en Heerlen bekeurd met ieder een boete van fl. 150,-. Die zaten in een auto welke op de Bartokring stond. Bij controle worden ze ervan verdacht papieren/bakjes waarin snacks/frites hadden gezeten gewoon uit de auto op straat te hebben gekieperd (afval lag bij / naast de auto).

Eygelshoven; aangehouden
Afgelopen dinsdagavond kreeg de politie een melding dat was ingebroken in de kantine van een sportvereniging aan de Bosweg in Eygelshoven. Bleek dat inbrekers via een raampje de kantine waren binnengedrongen en snacks / snoepgoed hadden gestolen. De politie heeft gisteravond op de Debijestraat en op de Laurastraat een drietal jongens (15/15/18) aangehouden die zij verdenkt van betrokkenheid bij de inbraak. De drie verdachten werden overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een nader onderzoek in. Daarbij onderzoekt ze ook of er nog meer jongeren bij de inbraak betrokken zijn en of ze soms meer op hun kerfstok hebben.

Deel: ' Politieberichten Limburg-Zuid district Kerkrade '
Lees ook