Korps: Limburg-Zuid, plaats: 6-08-2001
Politieberichten district Sittard (TW / 10.30 u) Maandag, 6 augustus 2001

Papenhoven, gaatjesboorder actief
In de nacht van zaterdag op zondag heeft in Papenhoven een woninginbraak plaatsgevonden. De toegang werd verkregen doordat de dader in een kozijn, ter hoogte van de klink, een gaatje boorde. Vervolgens werd vermoedelijk met behulp van een metalen haak het raam geopend. De onbekende dader doorzocht vervolgens de woning, waarbij een portemonnee met inhoud en een horloge werden ontvreemd.

Susteren, diefstal autos vanaf bedrijfsterrein
Tussen zaterdagochtend en zondagavond zijn vanaf een bedrijfsterrein aan de Handelsweg te Susteren twee personenautos en een grote hoeveelheid materialen ontvreemd. Het betreft een Alfa Romeo 33 en een Renault 19. Verder werden er meerdere sets velgen met banden, electrisch- en handgereedschap ontvreemd.

Roosteren, aanrijding onder invloed van alcohol Op de Maaseikerweg te Roosteren vond maandagochtend omstreeks 06.15 uur een aanrijding plaats tussen de bestuurders van een Belgische en een Nederlandse personenauto. Uit het contact ter plaatse tussen de Nederlandse bestuurder en politieagenten, kregen laatstgenoemde het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. De bestuurder werd aangehouden. Vervolgens weigerde deze verdachte zijn naam op te geven. Op het politiebureau weigerde hij tevens mee te werken aan een ademanalyse. Uit onderzoek bleek het te gaan om een 33-jarige inwoner uit Brunssum. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Limburg-Zuid district Sittard '
Lees ook