Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 3/6/2002
Auteur: Carel Bouman

Tilburger met gestolen fiets aangehouden

TILBURG Gistermiddag om vijf uur hebben agenten aan het Kalenbergpad een 17-jarige Tilburgse jongen aangehouden Die bleek op een fiets te rijden die in Dordrecht (regio Zuid-Holland-Zuid) was gestolen. De fiets heeft de politie inbeslaggenomen.

Rotterdammer zit met drank op achter het stuur

MOERGESTEL Op de Rijksweg A 58 hebben agenten gisteravond om kwart over zes een 38-jarige Rotterdammer met zijn bestelbus van de weg gehaald toen bij controle bleek dat de man met teveel drank op achter het stuur van zijn bestelbus zat. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van bijna 1. De man kreeg een rijverbod van vier uren en een dagvaarding uitgereikt.

Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

TILBURG Gisteravond rond tien over halfnegen hebben agenten aan de Boxmeersingel in Tilburg drie mannen aangehouden. De drie mannen zijn 28, 22 en 33 jaar oud en respectievelijk afkomstig uit Nieuwegein, IJsselstein en Waalwijk. Het drietal had van een woning aan de Boxmeersingel ruiten vernield en zij werden in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Schade aan autos bij middelbrand

TILBURG Gisteravond rond vijf voor halfnegen brak er aan de Lochtstraat brand uit bij een garagebedrijf. De brand woedde in een gebouw achter de garage aan de zijde van de showroom waarin 25 autos voor de verkoop stonden. De Tilburgse brandweer was met 14 spuitgasten terplaatse en had de middelbrand snel onder controle. Toch kon de brandweer niet voorkomen dat de 25 autos in de showroom behoorlijke schade opliepen. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de omgeving van de meterkast zodat kortsluiting wordt vermoed.

Tilburger zit zwaar beschonken achter het stuur

TILBURG Gisteravond om halftien heeft een motorrijder van de Tilburgse politie tijdens zijn surveillance een 47-jarige man in Tilburg van de weg gehaald. Het rijgedrag van de man was voor de motoragent aanleiding om hem te controleren op het gebruik van drank. Aan het bureau bleek dat de man flink onder invloed was want hij blies maar liefst een alcoholpromillage van bijna 2,5. Het rijbewijs van de man werd uiteraard ingevorderd bij dit hoge alcoholpromillage en hij kreeg een rijverbod van 14 uren. Volgens de uitgereikte dagvaarding mag de man zich 23 augustus as. zijn gedrag bij de rechter verantwoorden.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 03-06-2002 '
Lees ook