Politie Midden- en West Brabant

Persberichten woensdag 3 juli 2002 district Bergen op Zoom

Datum: 3/7/2002
Auteur: Yvonne Wanders

STEENBERGEN

Inbraak winkel
Op 3 juli 2002 omstreeks 02.30 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden bij een electronicazaak, gelegen aan de Zilverhoek te Steenbergen. Er worden in ieder geval een 7-tal laptops vermist.

HALSTEREN / BERGEN OP ZOOM NOORD

BERGEN OP ZOOM ZUID

WOENSDRECHT
Diefstal personenauto
In de nacht van dinsdag 2 op donderdag 3 juli werd vanaf een oprit aan de Hazelaarlaan te Putte een zilvergrijze Mercedes personenauto 220D gestolen. Voordat de dieven deze auto konden stelen diende eerst een bedrijfsbus, welke voor de gestolen auto stond, verplaatst te worden. Van deze bedrijfsbus werd het rechterportierslot geforceerd.

Diefstal uit auto
Op dinsdagavond 2 juli werd vanuit een personenauto, welke aan de Jan v.d. Heijdenstraat te Hoogerheide stond geparkeerd, een autoradio gestolen. Door de dader(s) werd een achterruit ingeslagen, waarna het portier geopend kon worden.

Aanrijding met materiele schade
Bij een aanrijding op de Antwerpsestraatweg te Hoogerheide raakte op woensdagmiddag 3 juli, twee personenauto's en een trekker met oplegger beschadigd. De 26 jarige inwoner uit Hoogerheide kon zijn auto niet tijdig tot stilstand brengen toen de voor hem rijdende auto, bestuurd door de 24 jarige inwoner uit Nijlen (Belgi) rechtsaf de Beukendreef in wilde rijden. Door deze aanrijding werd de auto van de laatste persoon op de rijstrook van het tegemoetkomende verkeer geduwd, waardoor deze botste met een trekker met oplegger bestuurd door een 34 jarige bewoner uit Raamsdonksveer.

Diefstal en poging diefstal uit winkel
Op woensdagmiddag 3 juli werd de 34 jarige Z.E. uit Ossendrecht aangehouden, nadat hij in een supermarkt te Hoogerheide twee pakjes sigaretten zonder te betalen had meegenomen. Tijdens het onderzoek in de zaak werd bekend dat de verdachte even daarvoor bij een drogisterij in Hoogerheide getracht had een beauty case te waarde van 54,- te stelen. Verdachte dient zich later voor de rechter te verantwoorden.

HALDERBERGE

Geen bijzonderheden te melden.

RUCPHEN
Insluiping garage St. Willebrord
In de nacht van 2 op 3 juli 2002 werden een aantal goederen ontvreemd uit een garage aan de Mgr. van Rooijstraat te St. Willebrord. De dader(s) klommen over een schutting en konden toen de niet afgesloten garage in. Uit de auto, die in de garage stond, werd een radio CD speler ontvreemd. Verder werden er diverse stuks elektrisch handgereedschap ontvreemd.

ROOSENDAAL CENTRUM

ROOSENDAAL BOVENDONK

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 03-07-2002 '
Lees ook