Politie Midden- en West Brabant

Persberichten 3 augustus 2002, district Bergen op Zoom

Datum: 3/8/2002
Auteur: Henk Ketelaar

Team Bergen op Zoom centrum:
Openlijke geweldpleging en een aanhouding.
Bergen op Zoom: Voor een etablissement aan de Antwerpsestraat ontstond afgelopen nacht omstreeks 03.00 uur enig tumult onder een groep van ongeveer 15 personen. Bij het terplaatse komen vond onder het oog van een politieman een gevecht plaats tussen twee mannen. De een sloeg de ander met zijn vuist hard tegen het hoofd. Met zijn wapenstok wist de agent het gevecht tussen beiden te beëindigen Met de inzet van een politie surveillancehond is de groep uiteen gedreven.

Bij nader onderzoek terplaatse trof de politie onder een geparkeerde auto een zogenaamd knipmes aan. Later bleek dat vermoedelijk met dit mes een 31 jarige man uit Bergen op Zoom is gestoken. Hij en een eveneens in het gevecht gewond geraakte 22 jarige man uit Bergen op Zoom zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Op aanwijzen van een getuige kon de vermoedelijke dader van de steekpartij, een 23 jarige man uit Bergen op Zoom, worden aangehouden ter zake openlijke geweldpleging dan wel poging tot doodslag. Hij is direct voorgeleid aan de hulpofficier van justitie. Na verhoor is hij vanmiddag om 15.00 uur in vrijheid gesteld. Nader onderzoek moet duidelijk maken waarom de vechtpartij ontstond.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 03-08-2002 '
Lees ook