Politie Midden- en West Brabant

PERSBERICHTEN DISTRICT BREDA,

Datum: 3/8/2002
Auteur: Henk Ketelaar

Team Moerdijk
Motorrijder botst tegen vrachtauto
ZEVENBERGEN: Zaterdagmiddag 3 augustus 02, omstreeks 13.00 uur vond op de kruising van de Provincialeweg en de afrit van Rijksweg A17 een aanrijding plaats tussen een motorvoertuig en een vrachtauto. De vrachtautobestuurder, een 40 jarige inwoner uit Zevenbergen, reed vanuit de het kruisingsvlak van de Provincialeweg op. Over deze weg naderde een 45 jarige motorrijder uit Breda. Hij kon de vrachtauto niet meer ontwijken. Een botsing tussen beide voertuigen was het gevolg. De motorrijder is met ernstig hoofdletsel, een arm-, en beenbreuk per ambulance overgebracht naar het St. Franciscus ziekenhuis te Roosendaal. Personeel van de traumahelikopter verleende hem de eerste medische zorg.

Team Prinsenbeemden
Winkeldiefstal
Breda: Een 56 jarige vrouw uit Breda is aangehouden ter zake winkeldiefstal gepleegd in een supermarkt aan de Kesterenlaan. Naast twee flesjes Breezer had zij een eveneens niet afgerekend dekbed in haar bezit. Na verhoor is zij heengezonden.

Team Breda Vlaanderenstraat
Vals eurobiljet
Breda: In een supermarkt van het winkelcentrum Moerwijk wilde een vrouw met een vals eurobiljet van 10,00 betalen. Toen de valsheid daarvan aan het licht kwam, nam de vrouw het biljet terug en verdween met de noorderzon.

Team Halderberghe
Man van twee tassen en tent beroofd
Hoeven: Op vrijdag 2 augustus omstreeks 09.00 zat een 18 jarige Poolse toerist op een bankje in het centrum van Hoeven. Hij werd door drie jongens aangesproken. Vervolgens ging het drietal over hem te bedreigen. De jongens maakten hem twee tassen en een tent afhandig.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 03-08-2002 '
Lees ook