Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 5 maart 2003

Team Altena:
Verkeerscontroles in Woudrichem WOUDRICHEM De politie hield in de nacht van 4 maart op 5 maart een alcoholcontrole in de hele gemeente. Tien automobilisten moesten blazen, geen van hen kreeg een bekeuring. Van de overige verkeersdeelnemers werd een aantal personen bekeurd voor diverse overtredingen, zoals rijden zonder helm op een bromfiets en een verlopen APK.

Team Loon op Zand:
Gevonden auto-emblemen
LOON OP ZAND - Op dinsdag 4 maart werd in Loon op Zand in een plastic zak een aantal auto-emblemen aangetroffen. Deze zijn bij de politie ingeleverd. Autobezitters die een of meerdere emblemen missen, kunnen zich op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur melden bij de politie Loon op Zand of bellen met 0900 88 44.

Team Dongen:
Loslopende honden
DONGEN Op 4 en 5 maart controleerde de politie in de hele gemeente op het uitlaten van honden. Drie mensen kregen een bekeuring voor het niet aanlijnen van de hond.

Jongen mishandeld
DONGEN De politie heeft op 4 maart omstreeks 23.30 uur twee minderjarige inwoners van Dongen aangehouden en ingesloten. Zij worden verdacht van ernstige mishandeling van een 17-jarige plaatsgenoot in een horecagelegenheid aan de Kanaalstraat. De toedracht moet gezocht worden in de relationele sfeer. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis voor een snijwond in zijn hals, die hij opliep nadat hij was geslagen met een bierglas.

Team Gilze en Rijen:
Tanken zonder betalen
RIJEN Op 4 maart werd omstreeks 20.15 uur bij een tankstation aan de Stationsstraat getankt zonder te betalen. Dit gebeurde door de inzittenden van een onbekende rode Ford stationwagon. De politie onderzoekt de zaak.

Inbraak in woningen
RIJEN In de nacht van 4 maart op 5 maart is er ingebroken in twee woningen aan de Beatrixstraat. De daders verschaften zich de toegang door het kelderraam van de woningen te verbreken. Uit een van de woningen werd diverse computerapparatuur ontvreemd. Tevens nam men de autosleutels weg en vervolgens de auto die in de achtertuin stond geparkeerd. In de andere woning werden de daders gestoord door de bewoner waarna ze zonder buit vertrokken.

Team Geertruidenberg Drimmelen: Veroorzaken aanrijding en rijden onder invloed GEERTRUIDENBERG De politie hield op 4 maart omstreeks 17.40 uur op het Plantsoen een 42-jarige inwoner van Raamsdonksveer aan omdat hij tijdens het wegrijden uit parkeerstand een andere auto had aangereden. Hierdoor was lichte schade aan het andere voertuig ontstaan. Bij het onderzoek bleek de bestuurder meer alcohol gedronken te hebben dan de toegestane limiet. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Jongen mishandeld
RAAMSDONKSVEER - Een 17-jarige jongen uit Raamsdonksveer is op dinsdagavond 4 maart omstreeks 23.30 uur mishandeld op de Touwslager. Nadat hij een café had verlaten is hij belaagd door drie personen. Hij werd door de personen aangesproken en een van hen gaf hem een duw. Na een woordenwisseling zijn deze drie personen weggegaan. Na ongeveer 10 minuten liepen zij weer terug en gaven hem een aantal slagen. Het slachtoffer rende weg en de drie personen renden achter hem aan en pakten hem bij zijn nek en duwde hem op de grond. Hij werd daar meerdere malen geschopt en geslagen. Het slachtoffer is naar huis gegaan en heeft daar de politie gebeld. Het is niet bekend of er letsel is. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Diefstal uit personenauto`s RAAMSDONSKVEER In de nacht van 4 maart op 5 maart is er ingebroken in drie personenautos die stonden geparkeerd op de Hertogshoef. De daders forceerden de sloten van de portieren waarna ze diverse goederen uit de auto`s wegnamen.

Team Oosterhout:
Diefstal bromfiets
OOSTERHOUT - Een 22-jarige inwoner van Oosterhout is tijdens het bezorgen van de ochtendbladen op 5 maart omstreeks 04.30 uur beroofd van zijn bromfiets. Terwijl hij bij een woning was in de Zwaluwstraat is een onbekende op zijn bromfiets gestapt en ermee weggereden. De bromfiets stond met draaiende motor aan de straatkant. De oranje scooter is van het merk Peugeot, type Vivacity en is voorzien van het verzekeringsplaatje DQR-742.

Diefstal fietsen en drank uit tuin OOSTERHOUT In de nacht van 4 maart op 5 maart zijn uit de tuin van een woning aan de Goselingstraat zes kratten bier en drie fietsen (een dames-, kinder- en herenfiets) weggehaald. Uit de diepvries die in de schuur stond werden etenswaren ontvreemd.

Bron: Connie Polak

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 05-03-2003 '
Lees ook