Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten District Bergen op Zoom

donderdag, 06 maart 2003

Diefstal uit auto
Roosendaal: Een 43-jarige inwoner uit Roosendaal heeft aangifte gedaan van diefstal uit zijn personenauto. De auto stond woensdagnacht geparkeerd aan de Kalsdonkseweg. Om 01:00 uur hoorde de man op straat een harde klap. Toen hij naar buiten keek zag hij een onbekende man in zijn auto zitten. Deze schrok en verliet snel de auto. Uit de auto zijn een autoradio-/CD-speler en 5 cd`s gestolen. De rechter achterruit en het dashboard van de auto zijn beschadigd.

Vernieling
Zegge: Woensdagnacht zijn van een woning aan de Oude Hoofdweg twee buitenlampen vernield. Vandalen vernielden de kappen van de lampen. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

Vernieling ruit
Sprundel: Van een woning aan de Rucphensestraat is woensdagnacht een ruit aan de voorzijde van de woning vernield. De dader(s) heeft bij de overburen een conifeer uit de grond getrokken en hiermee de ruit stukgegooid. Hierbij zijn ook de gordijnen en een rolgordijn beschadigd

Aantreffen jerrycans
Rucphen: Door een opzichter van de gemeente Rucphen zijn woensdagmiddag 55 lege jerrycans gevonden. Deze lagen op het Moervenstraatje. Na onderzoek door het milieuteam van de politie bleek het te gaan om restafval van een XTC-laboratorium. De jerrycans zijn als gevaarlijk afval afgevoerd. De politie stelt een onderzoek in.

Bron: Henk Snepvangers

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 06-03-2003 '
Lees ook