Politie Midden- en West Brabant

Persbericht District Breda

vrijdag 7 maart 2003

`Dood` gewaande bejaarde doet schoonheidsslaapje

BREDA - De buren van een 77 jarige vrouw waarschuwden gisteren de politie. Van de bejaarde vrouw waren de laatste dagen geen tekenen van leven meer gezien. Ook de in Duitsland wonende dochter zat inmiddels in zak en as. De politie bonkte op deuren en ramen, maar de vrouw gaf geen gehoor. Er zat niks anders op dan een ruitje van de voordeur stuk te slaan. Nog voor de politie de woning binnen kon stappen stond de vrouw in ochtendjas achter de deur. Volgens haar zeggen deed ze haar gebruikelijke schoonheidsslaapje, want die avond moest ze weer gaan bridgen. De dochter en de buren van de vrouw konden weer opgelucht adem halen. De `dood` gewaande vrouw bleek alleen maar een schoneslaapster.

Ruzie via chatbox eindigt in vechten op straat

BREDA - Een 17 jarig meisje en een 15 jarige jongen uit Breda kregen gistermiddag tijdens het chatten via de computer ruzie met elkaar. Zinloos gevloek en getier via de digitale lijn. Dit veranderde toen het tweetal elkaar gistermiddag bij de Nieuwstraat tegenkwamen. Het schelden veranderde in schoppen en slaan. De 15 jarige jongen zou er flink op los geslagen hebben en de 15 jarige in het gezicht en buik hebben betrapt. De politie moest er zelfs aan te pas komen en heeft de 15 jarige jongen aangehouden. Dat hij geslagen had wilde hij wel toegeven, maar van schoppen zou geen sprake zijn geweest. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt.

Aanhoudingen voor winkeldiefstal

BREDA - Gistermiddag werd op het Valkeniersplein een vrouw uit Assendelft aangehouden, die zich schuldig had gemaakt aan winkeldiefstal. De 18 jarige vrouw die als asielzoekster in Nederland verblijft bleek met 19 stuks mascara de winkel uit te willen gaan zonder te betalen. Toen ze merkte dat ze was betrapt gooide ze de mascara in de rekken en ging er vandoor. De politie heeft de vrouw aangehouden.

Gisteravond probeerde een 29 jarige vrouw op het winkelcentrum Moerdijk met drie dozen croissants en enkele lampen de winkel te verlaten zonder de gekochte spullen af te rekenen. De Bredase werd betrapt en aan de politie overgedragen.

Bron: R. van Kuik

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 07-03-2003 '
Lees ook