Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 10 maart 2003

Dronken Tilburger lastig in Station NS

TILBURG - In de hal van het Station NS aan de Spoorlaan hebben agenten zondagmiddag om tien voor halfzes een 55-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man was luidruchtig en viel treinreizigers in de hal van het Station NS lastig. Met een bekeuring op zak werd de man weer in vrijheid gesteld.

Melding wateroverlast leidt de politie naar hennepkwekerij

TILBURG - Na de melding dat er in een woning aan de Weefmeesterstraat buren hinder ondervonden van wateroverlast treffen agenten in de betrokken woning een kleine hennepkwekerij aan. Deze is door de politie geruimd.

Scooter in beslag genomen

TILBURG - Tijdens de wekelijkse controle op het racen aan de Brakman hebben agenten gisteravond om vijf voor halftien de scooter van een 18-jarige Tilburger in beslaggenomen. De bromscooter reed nogal snel, had geen gele of oranje plaat op het voertuig en ook het achterlicht werkte niet. Omdat er ook getwijfeld wordt aan de herkomst van het voertuig werd doe voor nader onderzoek in beslag genomen. Verder kreeg de Tilburger enkele bekeuringen mee voor de overtredingen die hij beging. Overigens werden er tijdens het toezicht nog een aantal andere weggebruikers bekeurd. Drie weggebruikers gingen op de bon omdat ze geen helm droegen, twee automobilisten kregen een bekeuring in verband met fout parkeren, twee voerden onterecht de mistlampen.

225 bekeuringen aan de Stappegoorweg

TILBURG - Tijdens de ijshockeywedstrijd van Diamant Trappers heeft de politie gisteravond 225 foutparkeerders op de bon geslingerd. De foutparkeerders stonden onder andere op groen- en busstroken geparkeerd. Voordat de politie de parkeerbonnen uitschreef is er overleg geweest tussen de bij dit parkeerbeleid betrokken partners. Zo heeft Diamant Trappers al een aantal keren actie gevoerd door brieven onder de leden te verspreiden, en folders tijdens de wedstrijden van hun club te verspreiden. Ook de politie heeft twee weken lang waarschuwingsbrieven op de auto`s geplakt, maar zo bleek gisteravond zonder resultaat.

Glaasje op

TILBURG - Vannacht om twee uur hebben agenten aan de St. Annastraat een 25-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij viel op door zijn verkeersgedrag. De man reed namelijk zonder verlichting. Als de agenten de man aan de kant van de weg zetten blijkt hij gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man bijna 1.50 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van zeven uren opgelegd.

TILBURG - Aan de Trouwlaan reed vannacht een 22-jarige Tilburger met te veel drank op in zijn auto. Hij werd rond halfvijf achter het stuur van zijn auto geplukt. Aan het bureau blies de man 0.90 promille. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van drie uren me naar huis.

Computers weg

TILBURG - Bij een bedrijf aan de Ringbaan Noord zijn inbrekers het afgelopen weekend met vijf computers en TFT schermen aan de haal gegaan. Ze kwamen het bedrijf binnen door een raam te vernielen.

TILBURG - Bij een kantoor aan het Wilhelminapark zijn inbrekers het afgelopen weekend met twee complete computers aan de haal gegaan. Met twee stenen werden even zoveel ruiten van het kantoor ingegooid om binnen te komen. De kabels van de computerapparatuur werd doorgeknipt.

Tilburger opgepakt voor vernieling

TILBURG - Vanmiddag om halftwee hebben agenten aan de Puccinistraat een 25-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij had zijn 35-jarige ex-vriendin in haar woning mishandeld. De vrouw kreeg een vuistslag in het gezicht omdat haar ex het niet kon verkroppen dat de relatie tussen hen beiden ten einde was.

Tilburger met gestolen bromfiets aangehouden

TILBURG - Vanmiddag om tien over één hebben agenten aan de Lage Witsiebaan een 14-jarige Tilburgse jongen aangehouden nadat agenten hem op een naar later bleek gestolen bromfiets zagen rijden. De bromfiets werd in beslag genomen en de politie stelt een nader onderzoek in.

Winkeldievegge

TILBURG - Vanmiddag om tien over twee hebben agenten aan het Lieve Vrouweplein een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden aangehouden. Zij werd in een winkel betrapt bij de diefstal van cosmetica.

Bron: Carel Bouman

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 10-03-2003 '
Lees ook