Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, maandag 10 maart 2003

Politie houdt snelheidscontrole in Ulvenhout

ULVENHOUT: Op de Molenstraat in Ulvenhout (gemeente Breda) heeft de politie vanmorgen een snelheidscontrole gehouden. De controle vond plaats in het kader van gebiedsgebonden politiezorg na klachten vanonder meer de bewoners.17 automobilisten en 2 bromfietsers werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u.

Inbraken bedrijven

BREDA: Gisteravond is ingebroken in een bedrijfspand aan de Franse Akker. De inbrekers hebben een ruit vernield. Door het ontstane gat kon men de zaak betreden. Uit het kantoorgedeelte zijn twee laptops gestolen.

TETERINGEN: Vanmorgen werd ontdekt dat is ingebroken in een bedrijfspand aan de Wildhage. De daders hebben aan de achterzijde de onderste ruit van een deur vernield. De buit bestaat uit een computer en een printer.

Daders zien meel mogelijk voor cocaïne aan Inbraken in woningen

BREDA: Gisteravond ontdekten de bewoners van een pand aan de Maaibeemd bij thuiskomst een inbraak in hun woning. De daders waren via de brandgang over een schutting geklommen. Daarna hebben zij het slot van de achterdeur middels de Bulgaarse methode geforceerd. Men heeft een aantal sieraden gestolen. Ook is een koffer met een zak meel gestolen die verpakt was alsof het cocaïne was. De bewoners hadden dit voorwerp met carnaval gebruikt. De daders hebben het pand vermoedelijk weer via de achterdeur verlaten.

Gisteravond hebben de bewoners van een pand aan de Laan van Mertesem bij thuiskomst ontdekt dat bij hen was ingebroken. Men heeft een bovenlicht aan de achterzijde geforceerd. Uit de woning zijn een DVD-speler en een laptop gestolen.

Inbraak winkel

BREDA: Vanmorgen is omstreeks 09.00 uur ontdekt dat er is ingebroken in een telefoonwinkel op de Ginnekenstraat. De dader heeft aan de voorzijde van het pand de toegangsdeur geforceerd. Er zijn diverse telefoons gestolen.
Bedrijfsinbraak

MOERDIJK: Er heeft zondagmiddag omstreeks 16:00 uur een bedrijfsinbraak plaatsgevonden aan de Fazantweg te Moerdijk. Er waren braaksporen aan de voordeur. Het gehele pand werd doorzocht, waarbij er diverse computers werden meegenomen.

Poging woninginbraak

ZEVENBERGEN: Er is geprobeerd in te breken in een woning aan De Lint in Zevenbergen. Het pand werd via de achtertuin betreden, waarbij er een steen door de ruit werd gegooid. Er zijn geen goederen weggenomen.

Diefstal personenauto

ZEVENBERGEN: Dit weekend is vanaf de Stoofstraat een rode Ford Fiesta, vvhk VP-41-ZV, weggenomen.

Inbraken in auto`s

GEMEENTE MOERDIJK: Tevens werden er in Standaardbuiten in de nacht van zondag op maandag in twee auto`s aan de Liedekerkstraat ingebroken. Bij de ene auto werd het slot geforceerd en bij de andere werd er een ruitje ingeslagen. De buit bestond in beide gevallen uit de autoradio.

Aan de Kloosterlaan in Langeweg, werd er ingebroken in een auto, waarbij het portierslot werd geforceerd. Ook hier werd een autoradio buitgemaakt.

Aan de Parelstraat te Fijnaart, werd er een ruitje ingeslagen van een auto waarbij er een radio/cd-speler werd meegenomen.

Verkeersongeval

ZEVENBERGEN: Vanmorgen heeft er, omstreeks 07.40 uur, op de Provincialeweg N285, bij de afrit A17 Zevenbergen/Klundert een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto`s. De bestuurder van de auto, welke op de afrit reed, verleende geen voorrang aan de andere bestuurder, welke op kruisende weg reed. De eerste bestuurder, een 45-jarige man uit Roosendaal, is met nek- en schouderklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast ontstond er grove schade aan beide voertuigen.

Bron: Willem van Hooijdonk

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 10-03-2003 '
Lees ook