Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 10/7/2002
Auteur: Carel Bouman

25 bekeuringen aan de Westermarkt

TILBURG Gistermiddag heeft het politieteam Wilhelminapark aan de Westermarkt 25 bekeuringen uitgeschreven. Bij de politie was geklaagd over overlast die parkeerders daar veroorzaken.

Opnieuw verbalen voor het alcoholverbod

TILBURG Het politieteam Wilhelminapark controleert stringent op het alcoholverbod dat geldt voor de Gasthuisring, de Lochtstraat en de Jan Heijnsstraat. Ook gisteravond werden er weer twee personen bekeurd die ondanks het verbod aan de Gasthuisring alcohol gebruikten.

Agressieve treinreiziger aangehouden

TILBURG In het Centraal Station der Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan hebben agenten gisteravond rond kwart voor twaalf een 22-jarige Helmonder aangehouden. Die kon in de trein geen geldig vervoersbewijs overleggen en als de conducteur de man naar zijn naam vraagt wordt hij agressief. Hierop wordt de politie gewaarschuwd die de agressieve reiziger aanhouden en insluiten.

Tilburgers stelen portofoon brandweer

TILBURG Vannacht om twee uur hebben agenten aan de Melisseweg twee mannen aangehouden. De mannen komen uit Tilburg en zijn 17 en 19 jaar oud. Zij worden verdacht van de diefstal van een brandweer portofoon uit een brandweerauto die aan de IJskelderstraat geparkeerd stond. De diefstal werd gepleegd in de nacht van 8 op 9 juli jl. De aanhouding van de beide verdachten was mogelijk nadat door een medewerker van de Divisie Telecom van de Inspectie Verkeer en Waterstaat met peilapparatuur een onderzoek naar de verdwenen portofoon werd ingesteld. Hierop kon de locatie waar de gestolen portofoon werd gebruikt, worden vastgesteld. Na de aanhouding van de beide mannen troffen de agenten de portofoon aan achter een boom. De verdachten zijn ingesloten en de politie stelt een nader onderzoek in.

Ramkraak in Oisterwijk

OISTERWIJK Vannacht rond vijf over halfvier werd er aan de Dorpsstraat een ramkraak gepleegd in een winkel. Met de achterkant van een auto werden de dubbele winkeldeuren aan diggelen gereden en in de winkel hebben de inbrekers naast dure dames- en herenparfums ook de afstortkluis geforceerd en daaruit het aanwezige geld gehaald. Na de ramkraak zijn ze met hun auto via de Hoogstraat gevlucht.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 10-07-2002 '
Lees ook