Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten District Bergen op Zoom

dinsdag, 11 maart 2003

Aanhouding schennispleger Bergen op Zoom: Maandagmiddag heeft de politie een 23-jarige inwoner uit Hoogerheide aangehouden terzake openbare schennis. De politie kwam de man op het spoor na meldingen van bezorgde omwonenden van de Zuidgeest. Na enig speurwerk werd de man in het bos aangetroffen. De verdachte is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

Aanrijding met licht gewonde Sprundel: Dinsdagochtend om 09.00 uur reed een 52-jarige automobilist uit het Belgische Rijckevorsel over de Bosstraat te Sprundel, komende uit de richting van Zundert. Hij kwam daar op de kruising Bosstraat-Etenseweg, Bredaseweg en St. Jansstraat en verleende geen voorrang aan een 16-jarige fietser uit Sprundel, die daar op het fietspad reed. De jongeman uit Sprundel raakte bij het ongeval lichtgewond. Zijn fiets is geheel vernield.

Aanrijding op rotonde.
Sprundel: Dinsdagochtend om 08:35 uur heeft op de rotonde in de Vosdonkseweg een aanrijding plaatsgevonden. Een 32-jarige inwoonster uit Sprundel reed over de Noorderstraat in Sprundel, in de richting van St. Willebrord.
Op de rotonde bij de Vosdonkseweg verleende zij geen voorrang aan een 40-jarige inwoner uit Etten-Leur, die op de rotonde reed en dus voorrang had.
Beide auto` s zijn licht beschadigd.

Gedenkplaat "Zinloos Geweld" Roosendaal: De gedenkplaat tegen "Zinloos Geweld" is teruggevonden. Afgelopen woensdag, 05 maart, is aangifte gedaan van diefstal van een koperen plaat vanaf de Markt. Maandag vond een wandelaar het gedenkteken op aanwijzen van zijn hond in de bossages van de Jan Vermeerlaan. De plaat zal vermoedelijk zo snel mogelijk weer op zijn plaats komen te liggen.

Diefstal personenauto
Roosendaal: Maandagochtend kwam een 22-jarige bewoner uit Roosendaal tot de vervelende ontdekking dat zijn auto gestolen was. Dit moet zijn gebeurd tussen vrijdagochtend en maandagochtend vanaf het Dr. Van Dregtplein.
Het betreft een witte Ford Escort met het kenteken YR-99-BX.

Winkeldief aangehouden
Roosendaal: Maandagmiddag is een 32-jarige inwoner uit Roosendaal aangehouden.
De man had etenswaar gestolen uit een winkel in de Van Beethovenlaan. Hij passeerde de kassa zonder te betalen en rende de winkel uit. Een getuige is hem echter achterna gelopen en heeft hem staande kunnen houden. Hij nam de man mee terug de winkel in. In de winkel is hij aangehouden en overgedragen aan de politie. Een proces-verbaal wordt opgemaakt.

Diefstal personenauto na woninginbraak Hoeven: Maandagnacht is uit de Ericalaan een personenauto gestolen. De auto stond geparkeerd voor de woning van een 44-jarige inwoner uit Hoeven. De dader heeft eerst in de woning ingebroken om de autosleutels te bemachtigen. Om in de woning te komen heeft de dader gaten geboord in het kozijn van een raam, zodat hij de vergrendeling kon afbreken. De gestolen personenauto is een zwarte Mercedes met het kenteken 51-LB-LS.
Uit de woning worden verder geen goederen vermist.

Bron: Henk Snepvangers

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 11-03-2003 '
Lees ook