Politie Midden- en West Brabant

district Tilburg

Datum: 11/6/2002
Auteur: Rob Luijten

Fietser aangereden

TILBURG - Maandag 10 juni om 17.25 uur wilde een 37 jarige Tilburgse op haar fiets de Ringbaan Oost oversteken, komende uit de Zuid Oosterstraat in de richting van de Nieuwe Bossche weg. Zij zag daarbij echter een auto over het hoofd die vanuit dezelfde richting haar links wilde passeren. Bij het schuin oversteken werd zij dan ook van achteren aangereden door deze 44 jarige automobilist. De vrouw werd met hoofdletsel overgebracht naar het Twee Steden ziekenhuis in Tilburg.

Aanhouding na winkeldiefstal

TILBURG Maandag, kort na 18.00 uur werd een 25 jarige Tilburger bij een supermarkt aan het Wagnerplein betrapt op de diefstal van 3 pakken waspoeder. De man meldde zich in de winkel met het waspoeder bij een kassa en zei deze te willen retourneren. Toen de kassajuffrouw hem naar de infobalie verwees liep hij langs de kassa. Hij stopte echter niet bij de infobalie maar liep naar buiten. Daar werd hij door beveiligingspersoneel aangehouden.

Aanrijding door alcohol

TILBURG - Een 19 jarige Tilburger reed vannacht om 00.35 uur tegen een wegafzetting op de Bredaseweg in Tilburg. Daarbij raakte zijn bromfiets flink beschadigd. Bij een blaastest op het bureau bleek dat de aanrijding mogelijk veroorzaakt was omdat de man te veel gedronken had. Hij blies namelijk 675 ug/l ( 1,55 promille). Er werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 11-06-2002 '
Lees ook