Politie Midden- en West Brabant

Berichten van het district Breda

Datum: 11/6/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Breda: Eenzijdig verkeersongeval, bestuurster onder invloed

Op maandag 10 juni 2002, omstreeks 19.35 uur verloor door onbekende oorzaak een 47-jarige bestuurster uit Breda de controle over haar personenauto en reed tegen een lantaarnpaal langs de Graaf Engelbertlaan. Zij liep daarbij een verwonding aan haar lip op. Een in de auto aanwezig kind liep geen verwondingen op. Daar de vrouw gedronken had werd zij aangehouden. Bij de ademanalyse bleek zij zodanig veel gedronken te hebben, dat zij haar rijbewijs in mocht leveren en na verhoor met een dagvaarding werd heengezonden.

Uitnodiging pers:
Politie Breda-Tuinzigt voetbalt tegen jongeren uit wijk

Vanavond wordt in sporthal de Doelen tussen 19.15 en 20.15 uur gevoetbald door een team samengesteld uit jongeren uit de wijk Tuinzigt en een team agenten van het politiebureau Tuinzigt. De wedstrijd is georganiseerd op verzoek van de jongeren zelf. Wijkagent Diepstraten is vanavond bij de wedstrijd aanwezig en aanspreekbaar voor geïnteresseerde (foto) journalisten.

Etten Leur: Beroving

Op zaterdagmiddag 8 juni jl. werd op de Hoevenseweg te Etten-Leur door 2 jongens op een scooter een brutale diefstal gepleegd. Zij reden langs een dame op een fiets. Terwijl ze haar inhaalden trokken zij haar fietstas die aan de bagagedrager hing los en gingen er mee vandoor. De buit was een portemonnee met 40 Euro, een regenjas en een paar handschoenen. Een verbijsterde dame achterlatend. Het slachtoffer heeft het voorval gistermiddag bij de politie gemeld.

Klundert: Ontsnapte paarden

Op maandagmiddag 10 juni jl. werden twee loslopende paarden aangetroffen in de omgeving van de Niervaertweg te Klundert. De paarden bleken afkomstig te zijn van een aldaar aanwezige manege en konden ontsnappen uit de wei, omdat enkele draden van de afrastering waren doorgeknipt.

Zevenbergen: Aanrijding bromfietser met auto

Op maandagmiddag 10 juni jl. vond omstreeks 17.00 uur een ongeval plaats op de Prins Hendrikstraat te Zevenbergen tussen een bromfietser en een personenauto. De autobestuurder, een 19-jarige man uit Zevenbergen, remde af om aldaar naar een benzinestation te gaan en werd toen vanachter aangereden door een bromfietsbestuurder, een 22-jarige man uit Zevenbergen, die de rijbaan gebruikte in plaats van de verplichte fiets/bromfietspad. Materiële schade was het gevolg.

Zundert: geen berichten

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 11-06-2002 '
Lees ook