Politie Midden- en West Brabant

Persberichten dinsdag 11 juni 2002 district Bergen op Zoom

Datum: 11/6/2002
Auteur: Manon Ostendorf

TEAM STEENBERGEN

Snelkraak Steenbergen

In de nacht van 10 op 11 juni 2002 omstreeks 04.30 uur werd een zogenaamde ramkraak gepleegd bij een zaak in wit- en bruingoed op de Kaaistraat te Steenbergen. De dader(s) reden met een personenauto van het merk en type Opel Kadett, die eerder vanaf een parkeerplaats aan de Bunzingval te Steenbergen werd gestolen, achteruit tegen de gevel van de winkel aan. Deze auto is op de plaats van de diefstal zwaar beschadigd achtergebleven. Ook de gevel van de winkel raakte zwaar beschadigd. Uit de winkel werd een aantal dure flatscreen kleurentelevisies gestolen. Deze goederen zijn door de dader(s) overgeladen in een andere personenauto, een eveneens in Steenbergen gestolen Opel Kadett personenauto, die later op Rijksweg 58 ter hoogte van Etten Leur werd teruggevonden.

Vernieling auto

Op 10 juni 2002 deed de eigenaar van een Opel Astra aangifte van een aantal vernielingen welke tussen vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni werden aangebracht. De auto stond toen geparkeerd op de Stadshillen in Steenbergen.De rechterbuitenspiegel werd verbogen en er werd een horizontale dubbele kras op de kofferbak van de auto aangebracht.

TEAM WOENSDRECHT

Vernieling auto

Toen hij dinsdagmorgen 11 juni bij zijn auto kwam merkte een man uit Hoogerheide dat de linkervoorband van zijn auto, die stond geparkeerd aan De Narcis, was lek gestoken.

Aanrijding met gewonde

Op de kruising Korteven/Scheldeweg/Antwerpsestraatweg vond dinsdagmiddag omstreeks 13.45 uur een aanrijding plaats tussen de bestuurster van een bromfiets en de bestuurster van een personenauto.De personenauto, bestuurd door een 42-jarige vrouw uit Woensdrecht, naderde de kruising vanuit de richting Zeeland. De bestuurster van de bromfiets, een 16-jarige jongedame uit Bergen op Zoom, wilde de kruising, komende vanuit de richting Bergen op Zoom en rijdende in de richting Hoogerheide, met haar bromfiets oversteken. Ze was de rijbaan opgereden, maar zag de personenauto niet naderen. De bestuurster van de personenauto kon haar auto niet meer tijdig tot stilstand brengen en kwam in aanrijding met de bestuurster van de bromfiets. Als gevolg van de aanrijding liep de bromfietsbestuurster zodanige verwondingen op dat ze naar het ziekenhuis Lievensberg werd overgebracht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen liepen schade op.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 11-06-2002 '
Lees ook