Politie Midden- en West Brabant

Persberichten politieteam Vlaanderenstraat

Datum: 11/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Inbraak flatwoningen

Breda: Afgelopen nacht is ingebroken in twee flatwoningen in Breda Noord. Bij beide woningen werd de voordeur opengebroken. Er werden voornamelijk sieraden en gereedschappen ontvreemd.

Aanhouding terzake mishandeling en bedreiging

Breda: De politie heeft gisteren een 38 jarige Bredanaar aangehouden, omdat hij die middag zijn ex-vrouw zou hebben mishandeld. Volgens de vrouw leeft ze al langere tijd in onmin met haar vroegere echtgenoot. Gisteren was hij bij haar aan de deur gekomen en was het tot een handgemeen gekomen. Er zou niet alleen geslagen zijn, maar volgens de vrouw had hij ook haar keel dichtgeknepen. Door hem een klap te geven met een stuk keukengereedschap liet de man los. Volgens de verdachte liggen de rollen juist precies anders en zou zijn vrouw hem hebben geslagen. De politie stelt een onderzoek in.

Bestuurder aangehouden met 2,5o/oo alcohol

Breda: De politie heeft gistermiddag omstreeks 17.00 uur in de wijk Hoge Vucht een 47 jarige Bredanaar aangehouden, die een alcoholpromillage van rond de 2,5 o/oo bleek te hebben. De man verklaarde een nacht ervoor wat bier te hebben gedronken en toen hij s middags uit bed kwam er nog maar een paar te hebben gedronken. Toch vond de bestuurder dat je dan nog goed auto moet kunnen rijden. De alcoholmeter gaf aan, dat die paar pilsjes er toch wel een paar meer geweest moeten zijn gezien het alcoholpromillage. Maar volgens de bestuurder wilde dat niks zeggen voor zijn rijgedrag. Zijn rijbewijs mocht hij voorlopig op het politiebureau achterlaten en is ingevorderd en hij kon te voet naar huis.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 11-07-2002 '
Lees ook