Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 12/6/2002
Auteur: Carel Bouman

11 bekeuringen bij verkeerscontrole

TILBURG - Gistermiddag tussen drie uur en halfvijf heeft de politie van team Binnenstad aan de Vorstenhof een verkeerscontrole gehouden. Hierbij vielen 11 bekeuringen. Negen automobilisten gingen op de bon omdat ze geen gordel droegen. Een automobilist kreeg een bekeuring omdat hij zonder rijbewijs reed en een autobezitter had nagelaten om zijn auto op tijd voor de APK-keuring te brengen.

Tilburgse jongen van zijn fiets beroofd

TILBURG Maandagmiddag tussen halfvier en vier uur werd aan het Lourdesplein een 11-jarige Tilburgse jongen van zijn ATB-fiets beroofd. Toen de Tilburgse jongen over het Lourdesplein fietste werd hij door een andere jongen aangesproken die hem vertelde dat de fiets waarop de Tilburgse jongen reed, zijn fiets was. De ouders van deze laatste jongen spoorden de zoon aan de fiets af te pakken, waarbij de 11-jarige jongen aan zijn T-shirt werd getrokken, ten val kwam en de tegenpartij er met de fiets vandoor ging. De waarde van de fiets is 140 euro.

Winkeldievegge aangehouden

TILBURG Gisteravond even voor negen uur hebben agenten in een supermarkt aan de Broekhovenseweg een 36-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden nadat zij in de supermarkt werd betrapt bij de diefstal van twee flessen sterke drank ter waarde van bijna 52 euro. De vrouw werd gehoord en met een dagvaarding op zak weer naar huis gestuurd.

Met drank op achter het stuur

TILBURG Vannacht om tien over twaalf hebben agenten aan de Ringbaan Zuid een 57-jarige man uit Diessen aangehouden. De man was betrokken bij een aanrijding en als de politie erbij komt constateert zij dat de man gedronken heeft. Aan het bureau blaast de man een alcoholpromillage van 1,38. Dat leverde de Diessenaar een rijverbod van zes uren op. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd De politie maakt proces-verbaal op.

TILBURG Rond vijf over drie vannacht werd aan de Noordhoekring een 30-jarige man uit Tilburg aangehouden. Bij controle bleek de man te veel drank op te hebben. Hij weigerde overigens medewerking aan blaas- en bloedproef. Hij kreeg een rijverbod van 24 uren. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 12-06-2002 '
Lees ook