Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 13 februari 2003

Team Altena:
Snelheidscontrole
OUDENDIJK - Op woensdag 12 februari hield de politie tussen 13.30 en 14.15 uur een snelheidscontrole aan de Ruigenhoekweg. Er zijn 9 bekeuringen uitgeschreven voor overtreding van de maximum snelheid die ter plaatse 50 km/u bedraagt. De hoogst gemeten snelheid was 72 km/u.

Team Loon op Zand:
Caravan op tijd geblust: honden en cavias gered KAATSHEUVEL - Een voorbijganger zag woensdagavond 12 februari rond 19.30 uur rook en vlammen uit een caravan achter een in aanbouw zijnde woning aan de Jan de Rooijstraat komen. Omstanders reageerden kordaat en startten met het blussen van de brand met behulp van een poederblusser en water dat nog ergens in speciekuipen stond. Zo werd de brand tot de komst van de brandweer in de hand gehouden. Oorzaak van de brand is een oververhitte gashaard die men vergeten had lager te zetten bij het verlaten van de caravan. In de caravan waren twee honden en twee cavias aanwezig. De honden werden door de brandweer met behulp van zuurstofflessen/maskers voorzien van verse lucht, waarop zij bijkwamen. De beesten zijn met de dierenambulance vervoerd naar de dierenartspraktijk.

Team Dongen:
Inbraak in woningen
DONGEN - Op donderdag 13 februari ontdekten bewoners van twee huizen aan de Oude Baan dat er was ingebroken in hun woning. Uit de woningen werden onder andere sieraden en een geldbedrag gestolen.

Team Geertruidenberg Drimmelen: Poging tot inbraak in woning RAAMSDONKSVEER De politie onderzoekt een poging tot inbraak in een woning aan de Kuiperijstraat. Tussen dinsdag 11 februari 20.00 uur en woensdag 12 februari 18.30 uur probeerde men toegang te krijgen tot de woning door twee gaten te boren in de achterdeur.

Team Oosterhout:
Aanhouding 2 minderjarigen voor poging tot inbraak in auto OOSTERHOUT In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 februari omstreeks 00.50 uur hield de politie twee minderjarigen uit Breda aan voor poging tot inbraak in een personenauto die geparkeerd stond aan de Hertogenlaan. Een getuige zag dat de mannen veel belangstelling hadden voor de auto en belde de politie. Ter plaatse constateerde de politie dat er geprobeerd was in te breken in de auto. De beide mannen, die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen, zijn aangehouden en ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Bron: Connie Polak

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 13-02-2003 '
Lees ook