Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

donderdag 13 maart 2003

Boetes voor overlast jeugd: In de Bredase wijk Tuinzigt is veel overlast van de jeugd met name aan de Cypresstraat. Daar hangt de jeugd met scooters tegen de gevel van een flat aan en veroorzaakt veel overlast bij de buurtbewoners. Deze buurtbewoners doen er dan ook vaak melding van. Met de wijkagent waren er afspraken gemaakt met betrekking tot deze locatie en de jeugd hier zou zich hier niet meer ophouden. Er hangt zelfs een schrijven tegen de bewuste flat.

De jeugd trekt zich er niets van aan en gisteren hebben 10 jongeren tussen de 16 en de 21 jaar een proces-verbaal gehad voor het zich ophouden cq hangen in een portiek of tegen een gebouw. Dat kost ze 40 Euro per persoon.

Kippen binnenhouden:

Tijdens het politietoezicht op de onlangs genomen maatregelen om verdere verspreiding van de vogelpest te voorkomen in het gebied ten zuiden van Breda en Tilburg, blijkt dat een aantal eigenaren van hobby-pluimvee deze dieren nog steeds buiten laat lopen. Alle pluimvee, ook één enkele kip, moet in gesloten hokken worden gedaan.

Als de politie dat constateert, wordt het doorgegeven aan de Algemene Inspectie Dienst (AID) die verdere maatregelen neemt.

Bron: Hans Beurskens

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 13-03-2003 '
Lees ook