Politie Midden- en West Brabant

Persberichten vrijdag 14 juni 2002 district Bergen op Zoom

Datum: 14/6/2002
Auteur: Manon Ostendorf

TEAM STEENBERGEN

In de puree

Vrijdagmorgen omstreeks 11.00 uur kantelde op de Zeelandweg Oost nabij Steenbergen de oplegger van een vrachtwagen. Vermoedelijk raakte de 20-jarige chauffeur met de auto in de berm, waarna hij in de slip raakte. De chauffeur bleef zelf ongedeerd, maar zijn voltallige lading, te weten 37 ton aardappelen, belandde daarbij op de rijbaan. De politie moest de weg afsluiten en stelde over de parallelbaan een omleidingsroute in. Omstreeks 16.30 uur was de weg weer vrij van aardappelen en kon de vrachtwagen worden weggetakeld.

TEAM HALSTEREN / BERGEN OP ZOOM NOORD

Hennepkwekerij opgerold

Op dinsdag 11 juni 2002 heeft de politie van het team Halsteren/Bergen op Zoom Noord een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan het Andorrapad te Bergen op Zoom. Op de zolderverdieping werden 328 planten en apparatuur aangetroffen die in beslag zijn genomen. De bewoner is hierover inmiddels verhoord. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

TEAM HALDERBERGE

Woninginbraak

In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een woning aan de Seminarielaan in Hoeven. Het pand werd betreden door gaatjes te boren in een raamkozijn aan de achterzijde van de woning, waarna het raam kon worden geopend. Er werd geld, papieren en apparatuur meegenomen, alsmede een splinternieuwe BMW met een gevulde skikoffer op het dak. De politie heeft een onderzoek ingesteld, waarbij onder andere de buren van de gedupeerden zijn bezocht. Daarnaast is een technisch onderzoek ingesteld door de dienst Forensisch en Technisch Onderzoek.

Poging diefstal auto

In de vroege morgen van vrijdag 14 juni werd vanaf de Sint Antoinedijk in Oud Gastel een poging gewaagd een bestelbus weg te nemen die voor een woning geparkeerd stond. Door een gat te maken naast het slot is geprobeerd het portier te openen. Dit is niet gelukt, maar de auto raakte behoorlijk beschadigd. De politie heeft aangifte opgenomen.

TEAM RUCPHEN

Tuintafel ontvreemd

In de nacht van woensdag op donderdag j.l. werd uit de voortuin van een familie aan de Achterhoeksestraat te Rucphen een tuintafel ontvreemd. Om de tafel weg te kunnen halen moest men over een hek klimmen en de tafel vervolgens daarover tillen om mee te kunnen nemen. Geen eenvoudige klus, want het betreft een zwarte, ronde, smeedijzeren tafel met een doorsnede van 120 cm. De waarde bedraagt zo'n 100 euro.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 14-06-2002 '
Lees ook