Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 18 februari 2003

Agressieve en dronken Tilburger opgepakt

Aan de Willem II - straat hebben agenten gisteravond om halfacht een 47-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man werd na een melding liggend naast een auto aangetroffen. Omdat hij ook een hoofdwond had en buiten bewustzijn was werd GGD personeel gewaarschuwd. Als de man weer bij positieven komt en de politie ziet wordt hij agressief, waarop hij terzake openbare dronkenschap wordt aangehouden. Aan het bureau werd de man in een observatiecel geplaatst om zijn roes uit te slapen.

Agenten overmeesteren Tilburgse jongen met pepperspray

TILBURG - Een 16-jarige jongen uit Tilburg moest gisteravond met pepperspray worden overmeesterd toen hij thuis de zaak behoorlijk aan het verzieken was. Zo bedreigde de jongen zijn 35-jarige moeder met een mes en pleegde hij vernielingen. Als de agenten de jongen mededelen dat hij is aangehouden omdat zijn moeder klachte tegen haar zoon deed, wenste hij aan de aanhouding niet mee te werken. De agenten zagen zich genoodzaakt om bij het overmeesteren van de jongen pepperspray te gebruiken. Het botert al langer niet tussen moeder en zoon.

Lastige en dronken treinpassagier

TILBURG - Op spoor 3 van het Centraal Station der Nederlandse Spoorwegen hebben agenten gisteravond rond vijf voor negen een 30-jarige man uit Schiedam aangehouden. De man was dronken, gedroeg zich vervelend en zat zonder vervoersbewijs in de trein.

Gluurder krijgt toegangsverbod van één jaar

TILBURG - Een 28-jarige man kreeg gisteravond een toegangsverbod tot het zwembad Stappegoor nadat hij door zwembadpersoneel betrapt was bij het gluren in twee dameskleedkamers. De gewaarschuwde politie heeft de man uit het zwembad verwijderd.

Zij kan het lonken niet laten

TILBURG - Een 41-jarige Tilburgse vrouw ging gisteravond aan het Wilhelminapark op de bon toen zij door agenten betrapt werd bij het lonken naar mannen, die zij probeerde mee te lokken Prostitutie dus.

Ree overlijdt aan gevolgen van aanrijding

MOERGESTEL - Aan de Tilburgseweg in Moergestel is vannacht om vijf voor halfvijf een ree bezweken aan de verwondingen die het dier opliep bij de aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 48-jarige man uit Tilburg. Een jachtopzichter heeft het dier ter plaatse verwijderd.

Glaasje op

TILBURG - Een 43-jarige inwoner van Goirle is vannacht om vijf over halfvijf aan de Laarstraat aangehouden, nadat agenten vaststelden dat de man met te veel drank op achter het stuur van zijn auto zat. Aan het bureau blies de man meet dan 0,8 promille alcohol. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van drie uren mee naar huis.

Bron: Carel Bouman

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 18-02-2003 '
Lees ook