Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 18/6/2002
Auteur: Carel Bouman

Tilburger overtreedt winkelverbod

TILBURG Gistermiddag om kwart voor zes hebben agenten aan de Westermarkt een 47-jarige man uit Tilburg aangehouden Die was een drankenzaak binnen gegaan terwijl hem de toegang tot die winkel was ontzegd. De man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Bromfietser loopt gebroken been op

TILBURG Een 17-jarige Tilburgse jongen liep gisteravond rond vijf voor halfzeven een gebroken been op toen hij op de Componistenlaan ter hoogte van de Corellistraat geen vrije doorgang kreeg van een auto, die linksaf sloeg en die bestuurd werd door een 64-jarige vrouw. Het verkeersslachtoffer werd door de GGD naar het TweeStedenziekenhuis gebracht.

Tilburger overtreedt alcoholverbod

TILBURG Gisteravond om kwart voor negen heeft de politie een 47-jarige man uit Tilburg bekeurd omdat hij aan de Gasthuisring het alcoholverbod overtrad. In verband met de vele vormen van overlast heeft de gemeente Tilburg de Jan Heijnsstraat, de Lochtstraat en de Gasthuisring en omgeving tot alcohol vrije zone verklaard.

Tilburger heeft flinke slok op

TILBURG Gisteravond om kwart voor tien hebben agenten aan de Schreierstorenstraat een 40-jarige man uit Tilburg aangehouden. Die bleek na controle met een flinke slok op achter het stuur van zijn auto te zitten. Aan het bureau blies de man bijna 2,20 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van 12 uren.

Caravan uitgebrand

TILBURG Vannacht om kwart over twaalf brandde aan de Den Haenstraat een caravan uit. Door het vuur van de caravan raakte ook het dak van een schuur beschadigd. De caravan brandde geheeld uit en een takelbedrijf heeft de restanten verwijderd.

Tilburger overvallen

TILBURG Vannacht rond tien voor twee werd aan de Pelikaanstraat een 29-jarige Tilburger in zijn woning overvallen. Die overval werd gepleegd toen de Tilburger thuis was gekomen, zijn bromfiets in huis plaatste en daarbij de voor deur openliet. De overvaller was deze woning binnengedrongen en dreigde met een mes. Met 150 euro en een draadloze telefoon is de overvaller weer vertrokken. Die was samen met een andere man in een zwarte auto naar de Pelikaanstraat gekomen.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 18-06-2002 '
Lees ook