Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 17/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Overvaller met opblaaspop en geld aan de haal

TILBURG Een nog onbekende man heeft gistermiddag, tussen kwart over er vijf en halfzes een overval gepleegd op een winkel in erotische artikelen aan de Goirkestraat. In die winkel leek het erop dat de overvaller aanvankelijk een opblaaspop wilde kopen omdat hij met dit artikel naar de toonbank kwam. De 24-jarige verkoopster in de winkel zag de overvaller echter op zich afkomen en geld eisen. Omdat de vrouw zich zo bedreigd voelde, de man sloeg onder andere met de opblaaspop die nog in een doos zat, op de kassa, opende zij de kassalade en griste de overvaller daar geld uit. Met een gering geldbedrag en de opblaaspop is de man er vandoor gegaan.

8-jarig jongetje rijdt op snorfiets

TILBURG Surveillerende agenten troffen gistermiddag rond halfzes aan de Leeghwaterstraat een 8-jarig Tilburgs jongetje op een snorfiets aan. Als de agenten de zaak onderzoeken blijkt dat het om een gestolen snorfiets gaat. Daarom heeft de politie de bromfiets in beslaggenomen. Tijdens deze controle kwam er een 11-jarige Tilburgse jongen met een bromfiets in de hand aanlopen. Als de agenten ook deze bromfiets natrekken blijkt die ook gestolen te zijn. Deze laatste bromfiets werd op zaterdag 22 juni jl. gestolen vanaf het Koningsplein. Ook deze bromfiets werd in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tilburgse jongen aangehouden voor mishandeling en bedreiging

TILBURG Gisteravond om kwart voor tien hebben agenten aan de Corellistraat een 16-jarige Tilburgse jongen aangehouden. Die had onder invloed van drugs behoorlijk huisgehouden in de ouderlijke woning en zijn moeder bedreigd en een schop gegeven. De verdachte sloot zich vervolgens in zijn slaapkamer op maar ging even later rustig met de toegesnelde agenten mee. De politie stelt een nader onderzoek in en de jongen werd ingesloten.

Tilburger aangehouden voor nachtrumoer

TILBURG Vanmorgen om vijf voor zes hebben agenten aan de Strausslaan een 39-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man veroorzaakte flink overlast door harde muziek te draaien en over de balustrade van zijn flatwoning te schreeuwen. Buurtbewoners die van de herrie niet konden slapen hebben de politie ge

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 18-07-2002 '
Lees ook