Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Breda

Datum: 18/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Persberichten politieteam Vlaanderenstraat

Aantreffen gestolen auto

Breda: Werd op het parkeerterrein van Advendo aan de Bastenakenstraat een Opel Kadett met het kenteken RP-87-LK aangetroffen. Auto bleek twee dagen eerder van de Noordberghmoeren te zijn gestolen. Eigenaar van auto was inmiddels op de hoogte van de vondst.

Wisseltruc met motorolie

Breda: Terzake diefstal bij het benzinestation in Breda Noord zijn gisteren aangehouden een 42 jarige Bredanaar en zijn 34 jarige vriendin. Het tweetal had bij de shop motorolie gestolen, die ze even later weer terugbrachten omdat het niet de juiste olie was. Door deze handelwijze probeerde ze van de pompbediende geld te krijgen, maar die vlieger ging niet op. De gewaarschuwde politie heeft de twee verdachten aangehouden.

Persberichten team Centrum

Vuilnisauto botst met invalidenwagen

Breda: Vanmiddag rond 13.30 uur is een vuilnisauto op de kruising van de Nassaustraat en de Nassausingel in aanrijding gekomen met een invalidenwagen. De inzittende van de elektrische invalidenwagen, een 37 jarige Bredanaar, liep gelukkig alleen wat schrammen op, maar de rolstoel was totaal vernield. De 56 jarige bestuurder van de vuilnisauto had de bestuurder van de invalidenwagen totaal over het hoofd gezien.

Persberichten politieteam Zuid/Oost

Autoinbraken

Alphen: In de Lavengang te Alphen werd ingebroken in een Mazda personenauto. Audio apparatuur werd ontvreemd. Op de Barbaralaan te Breda werd in een Ford personenauto ingebroken. Fototoestel en ontvreemd. Op Hertzogstraat te Breda werd een wiel ontvreemd van een VW.
Tilburgseweg Breda inbraak in Mercedes personenauto koffer en elektrisch gereedschap weggenomen. Geerakker Chaam audioapparatuur uit Peugeot personenauto ontvreemd.

Persberichten politieteam Etten-Leur

Diefstal aanhangwagen

Etten-Leur: Vanaf het erf achter een woning aan de Grauwe polder werd een blauwe aanhangwagen gestolen. De waarde van de aanhanger is nog niet bekend.

Liefde maakt blind

Etten-Leur: Gisteravond belde een vrouw uit die plaats in paniek de politie, omdat zij mishandeld was door haar vriend. In de woning trof de politie een 48 jarige Rotterdammer aan, die werd aangehouden. Het letsel van de vrouw bestond uit een blauw oog en enkele blauwe plekken. De man werd ingesloten en kreeg vandaag een boete van 220 Euro. De politie was verrast toen de mishandelde vriendin aan het politiebureau kwam om dit geld te betalen. De verdachte werd vervolgens in vrijheid gesteld.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 18-07-2002 '
Lees ook