Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 19 februari 2003

Mannen opgepakt met gestolen auto

TILBURG - In een leegstaand pand aan de Broekhovenseweg hebben agenten gisteravond rond de klok van tien uur twee mannen aangehouden. Zij zijn 29 en 33 jaar oud. De 33-jarige man komt uit Tilburg en de 29-jarige man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van een auto, die maandagnacht werd gestolen vanaf de Rentmeesterlaan. Deze auto werd gisteravond rond tien voor tien aangetroffen in de Professor Keesomstraat en aan de hand van het signalement dat een getuige verschafte wisten de agenten de mannen aan te houden. De 29-jarige man had bij zijn aanhouding de sleutel van de gestolen auto onder zijn beheer. Bovendien bleek de man ook nog gesignaleerd te staan voor de diefstal van een jas uit het verzorgingstehuis de Heikant. Deze diefstal pleegde hij op 27 januari jl. De auto is in beslag genomen en kan weer retour naar de rechtmatige eigenaar. Een 56-jarige Tilburger.

Tilburger rijdt zonder rijbewijs

TILBURG - Een 68-jarige Tilburger werd vanmorgen om halfzeven op de Spoorlaan van de weg gehaald. De man bleek zonder rijbewijs in een auto te rijden. De man trok de aandacht van agenten omdat hij zonder licht reed. Dan blijkt dat het rijbewijs van de man in januari van dit jaar werd ingevorderd toen de man met zijn auto op de weg werd aangetroffen terwijl gedronken had.

Uitslaande brand

TILBURG - Vannacht om ongeveer vijf vóór halféén werd er een brand gemeld bij een woning aan de Groeseindstraat. Agenten die aan het surveilleren waren in de omgeving van het Wilhelminapark waren zeer snel ter plaatse en hebben de twee bewoners, twee mannen van 40 en 43 jaar oud, die in het pand lagen te slapen, gewekt, waardoor ze zich in veiligheid konden stellen. Al snel sloegen de vlammen aan de voorzijde van het pand naar buiten. De Tilburgse brandweer heeft de brand geblust . De oorzaak van de brand is onbekend en is vermoedelijk in de meterkast ontstaan. Omdat door de brand de stroom in de Groeseindstraat uitviel zijn medewerkers van Essent gewaarschuwd om de stroomstoring te verhelpen. Een auto die voor het pand stond raakte door de brand beschadigd.

Bron: Carel Bouman

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 19-02-2003 '
Lees ook