Politie Midden- en West Brabant

Persberichten dinsdag 18 juni 2002 district Bergen op Zoom

Datum: 18/6/2002
Auteur: Yvonne Wanders

STEENBERGEN
Geen bijzonderheden te melden.

HALSTEREN / BERGEN OP ZOOM NOORD
Diefstal gasflessen
Op dinsdag 18 juni werd aangifte gedaan door een bedrijf aan de Lelyweg te Bergen op Zoom van diefstal van drie gasflessen Argon. De diefstal werd gepleegd tussen donderdag 18.30 uur en vrijdag 10.00 uur. Toegang tot het terrein werd verkregen door aan de achterzijde het hekwerk door te knippen.

BERGEN OP ZOOM ZUID

WOENSDRECHT
Twee illegalen aangehouden
Op 18 juni heeft de Vreemdelingendienst afd. Toezicht West in het kader van de Land- en Tuinbouwcontrole, tezamen met de Arbeidsinspectie en de politie team Woensdrecht, een controle gehouden bij een tuinbouwbedrijf te Ossendrecht. Hieruit bleek dat er twee personen werkzaam waren met valse documenten in hun bezit. Zij zijn aangehouden en kregen proces-verbaal opgemaakt.De twee personen hadden zich werk verschaft met gebruikmaking van valse vestigingsvergunningen terwijl de asielprocedure nog niet afgerond is en ze daardoor geen enkele verblijfstitel hadden. De verdachten, beiden afkomstig van het AZC te Ossendrecht, werden aangehouden. De valse documenten werden inbeslag genomen. Na verhoor en met een proces-verbaal op zak werden de beide verdachten in vrijheid gesteld. Daarnaast bleek er een vriend van een werknemer aan het werk te zijn, dit op verzoek van de werknemer die ziek was. Proces-verbaal terzake overtreding van de Wet Arbeid Vreemdelingen zal in overleg met de Arbeidsinspectie worden opgemaakt.

HALDERBERGE

RUCPHEN
Was van de lijn gehaald te St. Willebrord
Op dinsdag 18 juni is aangifte gedaan van diefstal. Vanaf de Pastoor Bastiaansensingel te St. Willebrord werd in de nacht van zondag op maandag een aantal stukken damesondergoed ontvreemd. Het ging om twee BHs en acht slips.

Verlaten plaats ongeval te Zegge
Op 17 juni omstreeks 21.50 uur vond op de Dorestede te Zegge een aanrijding plaats waar bij de geparkeerde auto van de 41 jarige C.P. werd aangereden door een witte personenauto met het kenteken: RZ-82-TX. De auto van C.P. liep een forse deuk op in het linker voorportier. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder van de witte auto.

ROOSENDAAL CENTRUM

ROOSENDAAL BOVENDONK
Geen bijzonderheden te melden.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 19-06-2002 '
Lees ook