Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 20/6/2002
Auteur: Carel Bouman

Van mobiele telefoon beroofd

TILBURG Gisteren heeft een 20-jarige Tilburgse vrouw aangifte gedaan van de beroving van haar mobiele telefoon. Dit feit werd gepleegd in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni jl. tussen halfeen en halftwee. De vrouw reed op haar fiets over de Hart van Brabantlaan en was aan het bellen. Opeens komt er een scooter naast haar rijden en de bijrijder grist de mobiele telefoon van de vrouw uit haar handen en verdwijnen vervolgens richting centrum.

Tilburgse vrouw loopt verwondingen op bij poging tot beroving

TILBURG Maandagvond 17 juni, tussen halftien en kwart voor tien, werd aan het St. Annaplein een 61-jarige Tilburgse vrouw het slachtoffer van een poging tot beroving van haar tas, die de vrouw op haar fiets had. De vrouw wordt door de daders die op een bromfiets zijn klem gereden en trekken zij de achterkant van de fiets onder het slachtoffer uit. De vrouw komt hierbij ten val en loopt hierbij een paar flinke schaafwonden en letsel aan de schouder op. De daders zijn zonder buit weer vertrokken.

Oisterwijker dreigt met mes

OISTERWIJK Gisteravond rond half acht hebben agenten aan de Bijgaart een 38-jarige man uit Oisterwijk aangehouden, nadat hij kort daarvoor een 20-jarige plaatsgenoot met een mes bedreigde.

Van scooter beroofd

TILBURG Gisteravond tussen halfacht en kwart voor acht is aan het Verdiplein een 18-jarige jongen uit Tilburg van een bromscooter beroofd. De Tilburgse jongen wordt door een viertal daders, die zich op twee bromfietsen verplaatsen, tot stoppen gedwongen en gemaand van zijn bromfiets af te stappen. Als de Tilburgse jongen daar aanvankelijk niet aan voldoet wordt hij door een van de vier daders achterover getrokken, waarop zijn bromfiets wordt afgepakt en het viertal ermee vandoor gaat.

Tilburger aangehouden na doorrijden na aanrijding

TILBURG - Vannacht om tien over halfdrie hebben agenten aan de Hyssopstraat een 45-jarige man uit Tilburg aangehouden. Rond kwart over een vannacht reed de Tilburger door na een geparkeerde auto aan de Albertus Magnusstraat aangereden te hebben.

Brand aan de Dorpsstraat in Esbeek

ESBEEK Vannacht rond tien voor halfdrie brak er aan de Dorpsstraat brand uit in een horecazaak in deze plaats. Tijdens de brand waren er geen personen in het bedrijf. De benedenverdieping is een restaurant en op de bovenverdieping was men bezig met het bouwen van appartementen. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting omdat er twee brandhaarden werden ontdekt. Door personeel van de unit Forensisch Technisch Onderzoek (FTO) zal vandaag een uitgebreid sporenonderzoek worden ingesteld. De brandweer bestreed de brand met meerdere blusvoertuigen. Uit voorzorg heeft de politie de bewoners van een naast gelegen pand uit hun woning geëvacueerd De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 20-06-2002 '
Lees ook