Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21 februari 2003.

Agenten pakken Tilburger op voor mishandeling en vernieling

TILBURG - Aan de Kapelmeesterlaan hebben agenten gisteravond om tien vóór tien een 34-jarige man uit Tilburg aangehouden. Kort vóór de aanhouding kreeg de politie een melding dat er aan de Kapelmeesterlaan werd gevochten. Als de agenten erbij komen blijkt dat de later aangehouden verdachte onenigheid kreeg met een drietal plaatsgenoten. Hierbij vernielde hij de auto van een 37-jarige Tilburger. Deze laatste kreeg van de verdachte ook nog een klap waaraan hij een bloedende lip overhield. Na verhoor werd de man weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Met auto tegen boom

TILBURG - Aan de Laarstraat botste gisteravond om kwart voor elf een 59-jarige man uit Berkel-Enschot met zijn auto tegen een boom. De man werd door de GGD meegenomen naar een ziekenhuis. Daar bleek dat de oorzaak van de aanrijding vermoedelijk gelegen is in het feit dat de bloedsuiker van de man veel te laag was. Over de aard van het letsel dat de man opliep is niets bekend.

Hennepkwekerij

TILBURG - Gisteravond rond de klok van elf uur hebben agenten in een woning aan de Afrikaanderstraat een hennepkwekerij met 132 planten aangetroffen. De 45-jarige bewoonster werd door de politie gehoord. Er werden monsters van de henneplanten genomen. De rest werd vernietigd. De randapparatuur die bij hennepkwekerijen wordt gebruikt werd door de politie in beslaggenomen.

Met drank op achter het stuur

TILBURG - Aan de Ringbaan West hebben agenten vannacht rond de klok van twee uur een 21-jarige man uit Tilburg aangehouden, nadat bij controle bleek dat hij met te veel drank op achter het stuur zat. De man blies iets meer dan 0,70 promille. Dat leverde hem een boete van 190 euro en een rijverbod van twee uren op.

Dronken Tilburger veroorzaakt aanrijding

TILBURG - Aan de Wandelboslaan hebben agenten vanmorgen vroeg om tien voor zes een 26-jarige man uit Tilburg aangehouden. De Tilburger was met zijn auto betrokken bij een aanrijding. Agenten stellen vast dat de man gedronken heeft waarop hij wordt aangehouden. Aan het bureau blijkt dat de man behoorlijk diep in het glaasje heeft gekeken. Hij blaast `maar liefst` 2,60 promille. Dat is ruim vijf keer meer dan de toegestane wettelijke hoeveelheid. De Tilburgse man kreeg een rijverbod van 15 uren opgelegd en zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Bron: Carel Bouman

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 21-02-2003 '
Lees ook