Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

Datum: 21/6/2002
Auteur: R.v.Kuik

Inbraak Cafetaria

Er is ingebroken in een cafetaria in de wijk Biesdonk. Men is d.m.v. verbreking van een raampje boven de achterdeur binnengekomen. Het gehele cafetaria is doorzocht en men heeft alle koelingen open laten staan. Tevens hebben de dader(s) de kraan van het sluchpuppy apparaat (ijsmachine) open laten staan, zodat de gehele inhoud over de vloer is gelopen. Ook heeft men de gehele vloer met zout bestrooid. De nog onbekende dader(s) zijn er met 4 kratten bier, 1 tree redbull, en 1 tree met AA-drink vandoor gegaan. Hoe groot de schade is is niet bekend.

Tasjesroof

Aangeefster had 500 Euro gepind bij het postkantoor aan de Doornboslaan. Toen de 39 jarige Bredase het kantoor verliet had zij de tas over haar schouder hangen. Plotseling werd er achter haar geclaxonneerd en reed een scooter rakelings langs haar af. De bestuurder trok in het voorbijgaan de tas van haar schouder en reed weg in de richting van de Bernard de Wildestraat. Het is alleen bekend dat het een rode scooter betrof en dat de bestuurder een zwarte helm droeg.

Minderjarige aangehouden met nepwapen

De politie van het team Vlaanderenstraat heeft gisteravond een 13 jarige jongen aangehouden, die tussen zijn broeksband een nepwapen had verstopt. Volgens de jongen had hij het op een echt lijkend wapen tijdens een vakantie in Spanje gekocht. Volgens 13 jarige had hij het van zijn ouders niet mee op straat mogen nemen, maar dat had hij toch maar gedaan. Toen hij de politie zag had hij het tussen zijn broeksriem gestopt. Het wapen is door de politie in beslag genomen. De ouders van de jongen zijn in kennis gesteld.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 21-06-2002 '
Lees ook