Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 25februari 2003.

Mislukte overval

TILBURG - Gistermiddag tussen kwart over vijf en halfzes werd er aan de Besterdring een overval gepleegd op een winkel. De nog onbekende overvaller, die een sweater met capuchon aanhad pakte in de winkel een pot gel en ging hiermee naar de kassa. Daar eist hij geld en slaat verschillende keren op het toetsenbord van de kassa, maar de kassalade gaat hierdoor niet open. Omdat het de overvaller kennelijk allemaal te lang duurt vertrekt hij zonder buit.

Huisvredebreuk

TILBURG - Vannacht rond de klok van twee uur hebben agenten aan de Alleenhouderstraat een 42-jarige man uit Tilburg aangehouden Hij was tegen de wil van de 23-jarige bewoner diens huis binnengedrongen en wenste ook na vordering niet te vertrekken. Gealarmeerde agenten hebben hierop de man aangehouden en na verhoor met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.

Winkeldievegge

Tilburg - Een 14-jarig meisje is vanmiddag rond een uur in een winkel aan de Westermarkt aangehouden nadat zij betrapt werd bij de diefstal van gelstiften en balpennen.

Dealer aangehouden

TILBURG - Aan de Lochtstraat hebben agenten vanmiddag om tien voor halfdrie een 36-jarige Tilburger aangehouden De man werd op heterdaad betrapt bij het dealen in harddrugs. De agenten hebben vier bolletjes met wit poeder, vermoedelijk heroïne of cocaine, inbeslag genomen.

Bron: Carel Bouman

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 25-02-2003 '
Lees ook