Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 25 maart 2003

34 bekeuringen bij verkeerscontrole

TILBURG - Aan de Piushaven hebben agenten van team Binnenstad gistermiddag tussen halféén en halfvier een verkeerscontrole gehouden. De agenten controleerden met de lasergun op snelheid en ook het dragen van de autogordel werd bij de controle bekeken. Er gingen 13 automobilisten voor snelheid op de bon. De hoogst gemeten snelheid was 79 kilometer per uur. Omdat ze geen autogordel droegen kregen 19 automobilisten een bon en twee weggebruikers krijgen binnenkort een boete thuis omdat ze achter het stuur niet handsfree zaten te bellen.

Tilburger vliegt tegen lantaarnpaal

TILBURG - Aan de Puccinistraat vloog gisteravond rond zeven uur een 55-jarige inwoner van Tilburg met zijn auto uit de bocht en belandde tegen een lantaarnpaal. Hierdoor kwam de man tegen de binnenspiegel van zijn auto terecht en ook de voorruit van de auto ging aan diggelen. De automobilist liep hierdoor een flinke hoofdwond op en voor behandeling werd hij door de GGD naar het St. Elisabethziekenhuis vervoerd. Omdat alcoholgebruik werd vermoed heeft men van de man een bloedproef afgenomen.

Hennepkwekerijtje

TILBURG - In een woning aan de Kruizemuntweg hebben agenten vanmorgen in de kamer van een woning een hennepkwekerijtje met 200 planten aangetroffen. De zaak werd bemonsterd en vernietigd.

Tilburger van mobiele telefoon beroofd

TILBURG - Gistermiddag rond één uur is op de heuvel een 53-jarige man uit Tilburg van zijn mobiele telefoon beroofd. De man liep te bellen. Een nog onbekende man, die zijn slachtoffer van achteren benaderde rukte de telefoon uit de hand van de Tilburger. De waarde van de gestolen GSM bedraagt 450 euro.

Studente van haar tas beroofd

TILBURG - Een 20-jarige studente is gisteravond rond halftwaalf in de Capucijnenstraat van haar tas beroofd. De beroving is door een nog onbekende dader op een bromfiets gepleegd en vluchtte na de beroving de Meelstraat in. In de tas van de vrouw zaten onder andere 40 euro, haar rijbewijs, schoolpas en bankpas.

Bron: Carel Bouman

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 25-03-2003 '
Lees ook