Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 25/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Golf buggys gestolen

TILBURG - Uit een schuur aan de Gilzerbaan, die als opslagruimte wordt gebruikt, zijn in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 juli twee buggys gestolen die bij de golfsport worden gebruikt. De dieven hebben de schuifdeur van de schuur open gebroken en zijn vervolgens met de buggys weggereden. De waarde van de gestolen buggys bedraagt 7000 euro.

Fel gele bromfiets gestolen

OISTERWIJK Vanaf Den Deel werd in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 juli een opvallend geel gekleurde bromfiets van het merk Gilera Runner gestolen. De bromfiets is van een 16-jarig meisje uit Haaren en heeft een waarde van 1700 euro.

Jongen steelt portemonnee

TILBURG Gistermiddag om halfvier hebben agenten aan de Schouwburgring een 15-jarige Tilburgse jongen aangehouden. Hij werd betrapt bij de diefstal van een portemonnee. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de jongen worden gepakt.

Winkeldiefstal

TILBURG Gisteravond om tien over zes hebben agenten aan de Enschotsestraat een 22-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij had in een winkel aan het NS Plein twee shirts gestolen. Tilburgse jongen van zijn scooter beroofd

TILBURG Vannacht om één uur, werd aan de Reeshofdijk een 17-jarige jongen uit Tilburg van zijn scooter beroofd. De jongen was op weg naar huis en als hij voor het verkeerslicht, ter hoogte van de Burgemeester Voorst tot Voorstweg, voor het rode licht staat te wachten, wordt hij door de passagier van een bromfiets bedreigd en moet hij zijn scooter afgeven. Hierop verdwijnt de dader in de richting van de Zwartvenseweg. De scooter heeft een waarde van 1000 euro.

Inbreker aangehouden

TILBURG Vannacht om tien voor twee hebben agenten aan de Slipjachtpad een 20-jarige man uit Tilburg aangehouden. Rond kwart voor twee kreeg de politie de melding dat er aan de Beneluxlaan werd ingebroken in een winkel. Als agenten het pand controleren zien zij twee mannen wegrennen. Eén van hen, de 20-jarige Tilburger kon in de Slipjachtpad worden aangehouden De tweede verdachte wist te ontkomen. Op een plat dak van de winkel vindt de politie een breekijzer en een plaatschaar, waarmee een gedeelte van de dakbedekking was weggesneden. De Tilburger is ingesloten en de politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 25-07-2002 '
Lees ook