Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom, 29 juli 2002

Datum: 29/7/2002
Auteur: Nicolette Bovenhorst

TEAM BERGEN OP ZOOM Zuid
Man mishandelt na het sussen van een ruzie
Zondagnacht omstreeks 04.00 uur is een inwoner van Bergen op Zoom ernstig mishandeld, nadat hij een twist tussen twee personen wilde sussen. De man was op weg naar zijn huis toen hij bij de kruising van de van Overstratenlaan en het Bolwerk zuid een vrouw en een man zag ruziemaken. Toen de man hier wat van zei vluchtte de vrouw weg. De achtergebleven man pakte hierop de Bergenaar vast en mishandelde hem zodanig dat hij het bewustzijn verloor. De man is, met verwondingen aan het gezicht, overgebracht naar het ziekenhuis. De politie, die inmiddels was geallarmeerd, heeft een onderzoek ingesteld in de omgeving maar de dader (nog ) niet kunnen achterhalen. Zij is dan ook op zoek naar getuigen van dit voorval.

TEAM WOENSDRECHT
Diefstal uit schuur
Zaterdagnacht werd er ingebroken in een schuur aan de Weg naar Wouw in Huijbergen. De dader(s) heeft benzine gestolen uit diverse goederen die zich in de schuur bevonden. Ook nam de dader(s) een damesfiets en n kettingzaag mee. De kettingzaag is inmiddels teruggevonden.

Diefstal uit woning
Afgelopen weekend zijn bewoners van de Zonnedauw in Huijbergen de dupe geworden van een woninginbraak. De dader(s) heeft zich de toegang verschaft door met een scherp voorwerp de achterdeur te verbreken. De eigenaar mist een geldbedrag en een fles wijn.

DISTRICTSRECHERCHE
Politie houdt krakers parkeerautomaten aan
Zondagnacht werd door de politie een tweetal mannen aangehouden voor het kraken van een parkeerautomaat op het Korenbeursplein in Bergen op zoom. Rond 01.30 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen zich verdacht zouden ophouden bij een parkeerautomaat op het Korenbeursplein. De politie, die met twee autos ter plaatse ging, zag dat een tweetal mannen zich uit de voeten maakte bij hun komst. De politie kon de twee mannen, na een korte achtervolging aanhouden. De twee verdachten, beiden van Roemeense afkomst, zijn inverzekering gesteld.De gemeente Bergen op Zoom wordt sinds anderhalve maand geteisterd door inbraken in parkeerautomaten. De politie heeft inmiddels 15 aangiften binnengekregen. Het totale schadebedrag wordt nu op 10.000 Euro geschat. De politie stelt een nader onderzoek in.

TEAM RUCPHEN
Badpak gevonden
Vanochtend trof een bewoonster van de Dorpsstraat in St. Willebrord, in haar achtertuin, een vreemd kledingstuk aan. Het betrof hier een badpak en een tweetal korte broeken. Mogelijk dat iemand deze kleding mist. De eigenaar kan zich vervoegen op het politiebureau van team Rucphen.

Doorrijden na aanrijding
Afgelopen zondagmiddag tussen 16.15 en 18.15 uur reed een onbekend voertuig tegen de voorzijde van een personenauto die geparkeerd stond op de Tulpstraat in St. Willebrord. De dader is hierbij vergeten zijn identiteit bekend te maken, en laat hierdoor de eigenaar van de auto auto achter met een behoorlijke schadepost.

TEAM ROOSENDAAL CENTRUM
Poging inbraak bedrijf
Bij een bedrijf aan de Zwaanhoefstraat in Roosendaal werd gepoogd in te breken. De dader(s) zijn vermoedelijk geschrokken van het alarm dat afging. Er wordt niets ontvreemd.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 29-07-2002 '
Lees ook