Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 29/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Lastige Tilburger aangehouden

TILBURG Gistermiddag rond tien over halfzes hebben agenten op de Tilburgse kermis aan de Heuvel een 41-jarige Tilburger aangehouden. De man die behoorlijk aan Bachus had geofferd gedroeg zich bij verschillende horecazaken aan de Heuvel vervelend. Zo schopte hij een 28-jarige medewerker van een horecazaak in de buik. Hierop hebben agenten de man aangehouden als verdacht van mishandeling.

Beroofd van mobiele telefoon en portemonnee

TILBURG Een 37-jarige Tilburger is gisteravond in de Minckelersstraat beroofd van zijn mobiele telefoon en portemonnee met daarin 50 euro. De twee nog onbekende daders hebben de man hierbij met een mes bedreigd.

Bromfietser loopt gebroken been op

TILBURG Vanmorgen om kwart voor zes liep een 35-jarige man uit Tilburg op de Ringbaan Noord terhoogte van de Hasseltrotonde een gebroken been op toen hij met zijn bromfiets frontaal in aanrijding kwam met een 26-jarige plaatsgenoot die op de fiets was. De bromfietser liep hierbij een gebroken been op en werd door de GGD naar het TweeStedenziekenhuis gebracht.

Oplichter bekent elf zaken

TILBURG De 30-jarige Tilburger die afgelopen dinsdag 23 juli aan de Bruinissestraat werd aangehouden als verdacht van oplichting, heeft elf zaken bekend. De Tilburger kon dinsdag jl. worden aangehouden nadat hij in de Groenlostraat probeerde om een 56-jarige Tilburger geld af te troggelen. De Tilburger trapte hier niet in omdat hij in de media over de oplichter had gelezen. Diezelfde dag probeerde de oplichter het ook in de Galderstraat. Nu de politie het onderzoek heeft afgerond en de zaken op een rijtje heeft gezet blijft de teller op elf gevallen staan. De feiten werden gepleegd: Groenlostraat (poging), Galderstraat (poging), Generaal de Kockstraat (buit 10 euro), Abcovenseweg (buit 10 euro), Juraweide (buit 10 euro), J.F. Kennedylaan in Hilvarenbeek (buit 10 euro), Bodehof (buit 20 euro), Frankenlaan (buit 5 euro), Oerlesestraat (buit 10 euro). Korenbloemstraat (buit 5 euro), Korenbloemstraat (poging),

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 29-07-2002 '
Lees ook