Politie Midden- en West Brabant

PERSBERICHTEN DISTRICT BREDA

Datum: 30/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Bier ook goed bluswater

BREDA: Een beschonken 49 jarige Bredanaar kon vannacht om 04.00 uur zijn hoofd helemaal niet meer koel houden toen een vriend voor de gein zijn haar achter op zijn hoofd in brand stak. De Bredanaar zag geen andere oplossing, dan de blikken bier die hij nog had willen opdrinken over zijn hoofd leeg te gieten. GGD en politie waren te hulp gekomen, maar het viel gelukkig allemaal wel mee. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij kon de politie niet vertellen of er nog een haar op zijn hoofd was die er aan dacht de man als vriend te beschouwen. Hij was overigens door de drank de naam van zijn vriend vergeten, zo vertelde hij de politie. De hulpverleners beschouwden de zaak dan maar als afgedaan.

Bredanaar aangehouden voor inbraak bouwkeet

BREDA: De politie heeft vannacht rond 02.00 uur een 37 jarige Bredanaar aangehouden, die ervan wordt verdacht kort ervoor te hebben ingebroken in een bouwkeet aan de Poolseweg in Breda. De politie was gebeld, omdat bewoners in de buurt wakker waren geworden van glasgerinkel. Toen de politie polshoogte ging nemen kwamen ze in de omgeving een bekende junk op zijn fiets tegen. Volgens de man fietste hij zomaar wat rondjes. Waarom dat er dan bouwzand en glas aan zijn kleding zat wist hij niet. Het kwam in ieder geval niet van een inbraak in een bouwkeet. De politie vond het allemaal wat te toevallig en arresteerde hem als verdachte van de inbraak. Voor zover nu bekend wordt er niets uit de keet vermist. De verdachte is ingesloten in een politiecel.

Vishengels en bromfiets uit berging gestolen

BREDA: Uit een berging aan de Brusselstraat is een snorfiets, merk Tomos, kleur blauw, met het verzekeringsplaatje: JJQ-246, ontvreemd. Tevens werden alle visspullen weggenomen.

Postbode weer bestolen van postpakketten

BREDA: Terwijl de postbode gistermiddag de post aan het bezorgen was zijn op de Mechelenstraat uit zijn fietstassen enkele postpakketten gestolen. De inhoud van de postpakketten staat niet vast. Eerder werd ook al bij een postbode enkele pakketten uit de tas gehaald. Dat was in de Rombout Keldermanstraat. Een week geleden verdween een hele postzak, die tijdelijk was weggezet bij een bejaardencentrum in de wijk Biesdonk. De politie stelt een onderzoek in.

Man valt vrouw lastig in trein

BREDA: De politie heeft gisteravond een 40 jarige man zonder vast woon of verblijfplaats aangehouden, die zich handtastelijk had gedragen tegenover een vrouw in de trein. De man is aangehouden en heeft een proces-verbaal gekregen. Volgens personeel van de NS hadden ze gisteren ook al melding kregen van een man in de trein die vervelende opmerkingen of handtastelijk was tegenover vrouwen. Of het om dezelfde man gaat is niet duidelijk.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 30-07-2002 '
Lees ook