Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 31 januari 2003

Huiselijk geweld

GOIRLE - Vannacht, even voor één uur hebben agenten in de wijk de Hellen een 44-jarige man uit Goirle aangehouden. De man was de woning van zijn 42-jarige ex-echtgenote binnengedrongen, sleurde haar van de trap, waardoor het slachtoffer letsel opliep aan een bovenarm. De man is door de agenten aangehouden als verdacht van huisvredebreuk en mishandeling. Bij de aanhouding probeerde de verdachte één van de agenten aan te vallen, maar zijn collega kon dat voorkomen.

Stapper met mes aangehouden

TILBURG - Vannacht om halfdrie hebben agenten die dienst deden tijdens het horecatoezicht een 22-jarige man, die geen bekende verblijfplaats heeft, aangehouden. Een portier van een horecazaak had gezien dat de man in het bezit was van een mes. Dat werd door de portier afgenomen en aan de politie ter beschikking gesteld. De stapper werd aangehouden op verdenking van de Wet Wapens en Munitie.

Maar 4 bekeuringen bij verlichtingscontrole

TILBURG - Agenten van het politieteam Wilhelminapark hebben vanmorgen een verlichtingscontrole gehouden aan de Dr. Ahausstraat. Bij deze controle werden vier bekeuringen uitgeschreven. De agenten die de controle hielden stelden verder tevreden vast dat de verlichtingsactie die de afgelopen tijd in het politiedistrict Tilburg werd gehouden vruchten afwerpt. Bijna iedereen had de verlichting in orde.

Bron: Carel Bouman

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 31-01-2003 '
Lees ook